Ντουντούκα
Τι ΚΑΥΛΑ (να είσαι Ολυμπιακός)!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Και τώρα... μοντάρισμα

Και τώρα... μοντάρισμα
Κυριακή, 11 Σεπτεμβρίου 2011 - 03:35

Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Ολυμπιακού, τυπικά έλαβε τέλος, με τους «ερυθρόλευκους» να ετοιμάζονται από Δευτέρα να διανύσουν το δεύτερο στάδιο αυτής, το οποίο θα βασιστεί στο μοντάρισμα της ομάδας και στην επιδίωξη της απαιτούμενης «χημείας» που πρέπει να επέλθει μεταξύ των παικτών.

Στον Ολυμπιακό απολαμβάνουν το επιβεβλημένο διήμερο ρεπό και από Δευτέρα μπαίνουν ουσιαστικά στη φάση του μονταρίσματος με διπλές προπονήσεις και πολλά φιλικά παιχνίδια. Αναγκαίο, από τη στιγμή που η ομάδα αποτελείται πλέον από πολλούς νέους και άγνωστους μεταξύ τους παίκτες, επιβεβλημένο-όπως και πέρσι-από τη στιγμή που ο Ντούσαν Ίβκοβιτς επιθυμεί στην προετοιμασία η εκάστοτε ομάδα του να δίνει πολλά φιλικά, ώστε να δουλεύει την απαιτούμενη ομοιογένειά της και φυσικά τους αυτοματισμούς.

Στο ΣΕΦ από Δευτέρα πρωί, θα περιμένει και ο Βασίλης Σπανούλης ο οποίος θα ενταχθεί στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης των υπολοίπων και σταδιακά, θα ξεκινήσει να παίρνει τα πρώτα του λεπτά συμμετοχής στα φιλικά παιχνίδια που έπονται.

Η επανένταξη του 29χρονου γκαρντ δεν θα γίνει βεβιασμένα και δίχως την απαιτούμενη προσοχή. Φυσικά ο Βαγγέλης Αγγέλου δεν θα χρησιμοποιήσει στα δύο φιλικά με τον Ίκαρο Καλλιθέας (13 και 15/9) τον Σπανούλη, καθώς μην ξεχνάτε πως μέχρι πρότινος απαγορεύονταν η σωματική επαφή στην προπόνηση.

Πέρα από την όποια εικόνα, συλλογικά ή ατομικά, άφησαν οι «ερυθρόλευκοι» στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους, το τεχνικό τιμ και δη ο Βαγγέλης Αγγέλου, έμεινε ικανοποιημένος και από το γεγονός ότι πλην κάποιων μικρών προβλημάτων (Λούκας, Πελεκάνος), η ομάδα δεν αντιμετώπισε προβλήματα υγείας και απροσδόκητους τραυματισμούς. Το ίδιο βέβαια εύχονται να συμβεί και στη συνέχεια από τη στιγμή που ξεκινάνε μια γεμάτη περίοδος με φιλικούς αγώνες…


Διαβάστε επίσης

«Αντίο Πατριάρχη μας»!

«Αντίο Πατριάρχη μας»!

Πλήθος μπασκετικού κόσμου «αποχαιρέτησε» τον Φαίδωνα Ματθαίου ο οποίος κηδεύτηκε τη Δευτέρα στο Α΄νεκροταφείο.

Αγγίζει το θαύμα η Φινλανδία

Αγγίζει το θαύμα η Φινλανδία

Οι Σκανδιναβοί «πήραν» τη Γεωργία και αν κερδίσουν τη Σλοβενία (η οποία λύγισε από την ΠΓΔΜ), θα προκριθούν στα προημιτελικά του Ευρωμπάσκετ!