Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Κοκκινίζει» ο Πέρο Άντιτς

«Κοκκινίζει» ο Πέρο Άντιτς
Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου 2011 - 15:21

Στην τελική ευθεία, όσο κι αν αυτό ακούγεται κλισέ, βρίσκεται η προσπάθεια των ανθρώπων του Ολυμπιακού για να ντύσουν τον Πέρο Άντιτς στα ερυθρόλευκα.

Ο 29χρονος φόργουορντ-σέντερ έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις στο Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας, οι Πειραιώτες αναζητούσαν έναν ψηλό για να κλείσουν τις θέσεις της φροντ λάιν και στράφηκαν στην περίπτωση του διεθνή με την ΠΓΔΜ παίκτη, ο οποίος ήταν ελεύθερος από τα τέλη Ιουλίου, όταν αποδεσμεύτηκε από την Σπαρτάκ Αγ. Πετρούπολης.

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς εισηγήθηκε την απόκτηση του Άντιτς και οι συζητήσεις των ανθρώπων της ομάδας με τον εκπρόσωπό του, τον Μίσκο Ραζνάτοβιτς, ξεκίνησαν άμεσα. Η επιθυμία του παίκτη να επιστρέψει στην Ελλάδα για χάρη του Ολυμπιακού, είναι το στοιχείο που απ’ ότι φαίνεται κρίνει και την έκβαση των συζητήσεων.

Aφού δήλωσε ανοιχτά το ενδιαφέρον του να φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα και έχοντας προσθέσει τον Θρύλο σαν εργοδότη του στο προφίλ που διατηρεί στο facebook, ο Άντιτς είναι έτοιμος να ταξιδέψει στην Ελλάδα για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο (1+1 χρόνια) και να ενσωματωθεί στις προπονήσεις της ομάδας.

Θα βοηθήσει στη θέση του πάουερ φόργουορντ, αλλά και σε αυτή του σέντερ. Μπορεί να σκοράρει από κάθε θέση του παρκέ, είναι καλός ριμπάουντερ, μαχητής στην άμυνα και γεμάτος κίνητρα για να παίξει μπάσκετ υψηλού επιπέδου.

Διαβάστε επίσης

Περίπατο με Παρτιζάν

Περίπατο με Παρτιζάν

Τρίτος ο Ολυμπιακός στο τουρνουά του Κάλιαρι, επικράτησε με 82-64 των πρωταθλητών Σερβίας.

Αποθέωση για Κόμπε

Αποθέωση για Κόμπε

Ο Κόμπε Μπράιαντ «άνοιξε» τη σειρά στα event που θα πάρει μέρος εγκαινιάζοντας το «House of Hoops» στην Ερμού...

Στη Sport Show η μπουτίκ

Στη Sport Show η μπουτίκ

Προσφορές και κληρώσεις για εισιτήρια διαρκείας περιμένουν τους φίλους του Ολυμπιακού.

Στο Καζάν ο Λιν Γκριρ

Στο Καζάν ο Λιν Γκριρ

Παίκτης της Ούνιξ και επίσημα ο Αμερικανός γκαρντ που φόρεσε τη φανέλα του Θρύλου για δυο χρόνια.