Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αποθέωση για Κόμπε

Αποθέωση για Κόμπε
Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2011 - 00:43

Πλήθος κόσμου, παρά τη δυσκολία στις μετακινήσεις, κατέκλυσε το «House of Hoops» στην Ερμού προκειμένου να δει από κοντά τον Αμερικανό σούπερ σταρ των Λος Άντζελες Λέικερς Κόμπε Μπράιαντ. Ο ΚΒ24 βρίσκεται στην Αθήνα για ένα «γεμάτο» διήμερο από event και σε συνεργασία με την NIKE εγκαινίασε το νέο κατάστημα στον πλέον εμπορικό δρόμο της Αθήνας, γνωρίζοντας την αποθέωση από 600 περίπου λάτρεις του.

Ο Κόμπε, παρέα με τον Αμερικανό του Πανιωνίου Τζον Ντίπλερ, ήταν και ο κριτής στον διαγωνισμό καρφωμάτων που πραγματοποιήθηκε, ο οποίος έληξε… άδοξα και υπό το χαμόγελο του Μπράιαντ, όταν ένας διαγωνιζόμενος κατάφερε και έσπασε τη μπασκέτα που είχε στηθεί. Ο διαγωνιζόμενος βέβαια ανταμείφθηκε καθώς έβγαλε αρκετές φωτογραφίες με τον Αμερικανό σταρ, ο οποίος αστειεύτηκε αρκετά με το συμβάν.

Ο Κόμπε Μπράιαντ, μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου, ανέφερε πως «είναι πάρα πολύ δύσκολο να πετύχεις. Πρέπει να φτάσεις τον εαυτό σου στα όρια σου για να το καταφέρεις. Να προσπαθήσεις κι άλλο, πιο σκληρά. Θέλω περισσότερα πρωταθλήματα με τους Λέικερς».

Ερωτηθείς βέβαια και για το αν θα αποδέχονταν πρόταση από ελληνική ομάδα, ο ΚΒ24 απάντησε αινιγματικά πως… «το τηλέφωνό μου κτυπάει συνέχεια, όποιος θέλει ας κάνει προτάσεις είτε από την Ευρώπη είτε από την Ελλάδα».

Στην αγορά του ΟΑΚΑ, την Τρίτη το απόγευμα, ο Κόμπε Μπράιαντ θα κοουτσάρει τη μία εκ των δύο φιναλίστ που προκρίθηκαν στο πρωτάθλημα «3 on 3» ενώ την έτερη θα κοουτσάρει ο… Βασίλης Σπανούλης.

Διαβάστε επίσης

Περίπατο με Παρτιζάν

Περίπατο με Παρτιζάν

Τρίτος ο Ολυμπιακός στο τουρνουά του Κάλιαρι, επικράτησε με 82-64 των πρωταθλητών Σερβίας.