Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σπανούλης vs Κόμπε

Σπανούλης vs Κόμπε
Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2011 - 00:47

Ο Κόμπε Μπράιαντ κατάφερε ως...προπονητής να επικρατήσει του Βασίλη Σπανούλη μέσα σε αποθέωση στο event που διοργάνωσε η NIKE στο ΟΑΚΑ.

Στο γήπεδο γύρω στα 250 άτομα γέμισαν την διαμορφωμένη κερκίδα για χάρη των δυο σούπερ σταρ του παγκόσμιου μπάσκετ. Ο 32χρονος σταρ ήλθε παρέα με τον Βασίλη Σπανούλη στο γήπεδο, όπου λειτούργησαν ως προπονητές στις δύο ομάδες που θα προκρίθηκαν στον τελικό του τουρνουά.

Ο παρουσιαστής της εκδήλωσης ρώτησε τον Βασίλη Σπανούλη, ποιος θα επικρατούσε σε μια προσωπική μονομαχία των δύο παικτών, με τον Κόμπε να αγκαλιάζει τον γκαρντ του Ολυμπιακού και χαμογελαστός να απαντάει: «Μην το απαντήσεις αυτό»! Στη συνέχεια ο Βασίλης Σπανούλης ανέλαβε την ομάδα των Partners, με τον "Black Mamba" να αναλαμβάνει τους Ballers 2.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα και ενώ η ομάδα του Σπανούλη βρισκόταν πίσω στο σκορ, ο Λαρισαίος γκαρντ ζήτησε τάιμ άουτ και τόνισε χαρακτηριστικά στους παίκτες του, «Μην αγχώνεστε είναι απλά ο Κόμπε. Οφείλουμε να παίζουμε καλύτερα στο πικ εν ρολ, αλλά πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσουμε». Τα πράγματα έδειχναν να...σοβαρεύουν επικίνδυνα, καθώς ο παρουσιαστής κατευθύνθηκε προς το μέρος του Κόμπε τη στιγμή που εκείνος μιλούσε στους παίκτες του, και εκείνος τον έδιωξε μακριά!

Τη νίκη πήρε η ομάδα του Μπράιαντ με 21-18, ενώ αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα, ο σταρ των Λέικερς έκανε δώρο στον Σπανούλη δύο τσάντες με προϊόντα από την ΚΑΕ Ολυμπιακός και μια φανέλα των "ερυθρολεύκων" με το όνομα του Κόμπε και το νούμερο 24.

Στη συνέχεια, ο Βασίλης Σπανούλης εμφανίστηκε ευτυχής που έδωσε το παρών στην εκδήλωση, «Δεν έχει σημασία ποιος πήρε τη νίκη, αλλά είναι μια τεράστια τιμή για τη χώρα μας που ένας παίκτης σαν τον Κόμπε Μπράιαντ», υπογράμμισε αρχικά ο Λαρισαίος γκαρντ, ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε, «Είναι μεγάλη χαρά για μένα που βρίσκομαι εδώ, καθώς ο Κόμπε είναι ο καλύτερος παίκτης όλων των εποχών και μακάρι στο μέλλον ακόμη περισσότερο κόσμος να βρίσκεται σε παρόμοιες εκδηλώσεις. Η ιδέα της ΝΙΚΕ ήταν καταπληκτική και χαίρομαι ιδιαίτερα που ο κόσμος ήρθε να τον θαυμάσει».

Τέλος, ο...νικητής Κόμπε Μπράιαντ, υπογράμμισε, «Ευτυχώς όλα κύλησαν πολύ καλά. Στο μπάσκετ κάποιος κερδίζει και κάποιος χάνει. Καταφέραμε να παίξουμε καλή άμυνα και παίξαμε καλό πικ εν ρολ. Υπήρξε ανταγωνισμός και συναγωνισμός και όλα πήγαν καλά».

Στη συνέχεια, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την Ελλάδα και τα μικρά παιδιά: «Πάντα ήθελα να έρθω στην Ελλάδα, είναι η πρώτη μου φορά που βρίσκομαι εδώ. Έχω ακούσει πολλές ιστορίες για το πόσο αγαπούν οι Έλληνες το μπάσκετ, καθώς παίζουν από μικρά παιδιά και σήμερα συνειδητοποίησα πόσο πολύ αγαπούν το άθλημα. Υπάρχει πολύ ταλέντο στα μικρά παιδιά, ενώ θα ήθελα να επιστρέψω κάποια στιγμή. Είναι πολύ μεγάλη μου τιμή που βρίσκομαι εδώ».

Διαβάστε επίσης

Αποθέωση για Κόμπε

Αποθέωση για Κόμπε

Ο Κόμπε Μπράιαντ «άνοιξε» τη σειρά στα event που θα πάρει μέρος εγκαινιάζοντας το «House of Hoops» στην Ερμού...

Περίπατο με Παρτιζάν

Περίπατο με Παρτιζάν

Τρίτος ο Ολυμπιακός στο τουρνουά του Κάλιαρι, επικράτησε με 82-64 των πρωταθλητών Σερβίας.