Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τι λέτε κ. Δημητρακόπουλε;

Τι λέτε κ. Δημητρακόπουλε;
Κυριακή, 6 Νοεμβρίου 2011 - 01:44

Εν μέσω… αραβικών παραδόσεων, μαγικών χαλιών και χιλιάδων υποσχέσεων, στον Παναθηναϊκό φαίνεται πως είναι… ζαλισμένοι και έχουν ξεχάσει ακόμα και τις ελληνικές παροιμίες…
«Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί…»!

Οι «πράσινοι», δια μέσου του νομικού τους εκπροσώπου, Μιχάλη Δημητρακόπουλου, απέστειλαν προς τον γγ του υπουργικού συμβουλίου Σωτήρη Λύτρα, επιστολή με την οποία καλεί την άμεση συγκρότηση του ΑΣΕΑΔ σημειώνοντας πως η καθυστέρηση είναι σκόπιμη προς όφελος του Ολυμπιακού.

Δυστυχώς το ακούσαμε και αυτό… Μιλάνε αυτοί, που ρίχνουν τις ποινές για πλάκα, αυτοί που όλως τυχαίως μειώνουν τις αγωνιστικές των κεκλεισμένων των θυρών όσο χρειάζεται για να υποδεχθούν τον Ολυμπιακό με τους οπαδούς τους, επιφυλάσσοντας κλίμα τρομοκρατίας και τραμπουκισμού, αυτοί που έχουν δημιουργήσει χιλιάδες δεδικασμένα με τους θεσμικούς φορείς, αλλά οι νόμοι καταστρατηγούνται.

Ο κ. Δημητρακόπουλος, προφανώς ξεχνάει ότι ο Ολυμπιακός από καιρό ζήτησε να επιλυθεί το θέμα της συγκρότησης του (απλήρωτου) ΑΣΕΑΔ. Ο γενικός διευθυντής της πειραϊκής ΚΑΕ Χρήστος Σταυρόπουλος από την κλήρωση του πρωταθλήματος ακόμα είχε εκφράσει τον προβληματισμό του, πως ξεκινάει το πρωτάθλημα χωρίς να έχουν βγει αποφάσεις. Πριν ακόμα γνωστοποιηθεί το πρόγραμμα.

Σε αντίθεση με τον Παναθηναϊκό και τον κ. Δημητρακόπουλο, που κινητοποιήθηκαν μόλις ενημερώθηκαν ότι 5η αγωνιστική θα παίξουν με τον Ολυμπιακό. Εκεί θορυβήθηκαν. Ο Ολυμπιακός κ. Δημητρακόπουλε ποτέ δεν ακολούθησε τις πρακτικές που καθιέρωσε και με άριστο τρόπο εφαρμόζει ο Παναθηναϊκός στο ελληνικό μπάσκετ. Ρωτήστε όμως και τον κ. Ομπράντοβιτς, τι είχε δηλώσει και αν θέλει αυτός να παίξει με κόσμο ή όχι, και αφήστε τον Ολυμπιακό.

Γιατί όπως πάντα, σας εξέθεσε ο προπονητής σας, όπως και ο παίκτης-ηγέτης των πράσινων που πέρσι κατηγορούσε ανοικτά για ηθική αυτουργία των επεισοδίων τους… Αλήθεια, ποιούς; Θα μας πείτε;


Η επιστολή του Μιχάλη Δημητρακόπουλου στον γγ υπουργικού συμβουλίου Σωτήρη Λύτρα

«Εκκρεμεί ενώπιον του Α.Σ.Ε.ΑΔ. προσφυγή της Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός, από την εκδίκαση της οποίας εξαρτάται η δυνατότητα χιλιάδων φιλάθλων του Παναθηναϊκού να παρακολουθήσουν τον αγώνα μπάσκετ με τον Ολυμπιακό.
Με την παρούσα, σας ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΩ, ότι η επί δίμηνο καθυστέρηση συγκρότησης του Α.Σ.Ε.Α.Δ. έχει δημιουργήσει εκρηκτικό κλίμα στις τάξεις των εκατομμυρίων φιλάθλων του Παναθηναϊκού, γιατί κυριαρχεί η αντίληψη ότι η χρονοτριβή είναι σκόπιμη, για να ευνοηθεί ο Ολυμπιακός, αγωνιζόμενος στο Ο.Α.Κ.Α., χωρίς την παρουσία των φιλάθλων του Παναθηναϊκού.
Στα πλαίσια των νομίμων καθηκόντων σας, ΑΙΤΟΥΜΑΙ να επισπεύσετε την δημοσίευση στην Ε.τ.Κ. της Υπουργικής Απόφασης συγκρότησης σε σώμα του Α.Σ.Ε.Α.Δ (Δοκίμιο : 369 ΥΟΔΔ).

Με εκτίμηση

Μιχάλης Δημητρακόπουλος».

Θυμηθείτε τους «φίλους του μπάσκετ» που μπήκαν για να πανηγυρίσουν...

Διαβάστε επίσης

Οι νικητές των διαρκείας

Οι νικητές των διαρκείας

Η λίστα με τα ονόματα των νικητών του «ΓΑΥΡΟΥ» για τα 60 εισιτήρια διαρκείας της ομάδας μπάσκετ του Θρύλου.

Κρίμα, κρίμα, κρίμα...

Κρίμα, κρίμα, κρίμα...

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από την Καντού με 64-63 στην Ιταλία, σε ένα ματς που ήταν... δικό του.

Διπρόσωπος...

Διπρόσωπος...

Διαφορετικά πρόσωπα παρουσιάσε ο Ολυμπιακός στο Ρέθυμνο που επικράτησε του ΑΓΟΡ με 97-84...

ΓΑΥΡΟΣ και στη Βιτόρια

ΓΑΥΡΟΣ και στη Βιτόρια

Φίλος του Ολυμπιακού βρέθηκε στο ξενοδοχείο της ομάδας και παρακολούθησε μετά την αναμέτρηση