Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μήνυση στον Νικ Καλάθη!

Μήνυση στον Νικ Καλάθη!
Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2011 - 23:23

Ο Νικ Καλάθης είναι τελικά ο παίκτης του ΠΑΟ που σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό Mega, τα ξημερώματα της Κυριακής 13 Νοεμβρίου, προκάλεσε αυτοκινητιστικό ατύχημα, στην περιοχή του Αμαρουσίου, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί μία κοπέλα-που επέβαινε στο μπροστινό αυτοκίνητο- στον αυχένα. Το ζευγάρι μάλιστα, που επέβαινε στο ΙΧ που κτύπησε ο Νικ Καλάθης έχει καταθέσει μήνυση, καθώς ο παίκτης του ΠΑΟ όχι μόνο είχε επιθετική στάση αλλά εγκατέλειψε και τον χώρο του ατυχήματος.

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ
Πιο συγκεκριμένα λοιπόν… Γύρω στις 3μ.μ. τα ξημερώματα της 13ης Νοεμβρίου και ημέρα Κυριακή, ο Νικ Καλάθης κτύπησε ένα αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ένα ζευγάρι και το οποίο είχε σταματήσει μπροστά από φωτεινό σηματοδότη, στην περιοχή του Αμαρουσίου. Από τη σύγκρουση η κοπέλα που επέβαινε μέσα, τραυματίστηκε στον αυχένα και μεταφέρθηκε αργότερα στο νοσοκομείο όπου επιβεβαιώθηκε ο τραυματισμός της.

Ο Νικ Καλάθης, βγήκε από το ιδιωτικό του όχημα και μάλιστα είχε επιθετική συμπεριφορά, φέρεται να λογομάχησε με το ζευγάρι και κατόπιν επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό του και διέφυγε της περιοχής που συνέβη το ατύχημα.

Το ζευγάρι μάλιστα, την Τρίτη που μας πέρασε έδωσε στην τροχαία της Κηφισιάς συμπληρωματική κατάθεση, ενώ φυσικά έχει προχωρήσει από την πρώτη στιγμή σε μήνυση. Οι άνθρωποι του ΠΑΟ φαίνεται πως από την πρώτη στιγμή είχαν ενημερωθεί για το συμβάν, καθώς τις ώρες που ακολούθησαν του ατυχήματος, άνθρωπος του ΠΑΟ επικοινώνησε μαζί τους.

Διαβάστε επίσης

Red Drops σε δράση!

Red Drops σε δράση!

Δείτε τις τσιρλίντερ του Ολυμπιακού σε δράση στο ματς των «ερυθρολεύκων» με την Μπιλμπάο.

Κάζο ΠΑΟ...

Κάζο ΠΑΟ...

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 79-70 στη Καβάλα και πλέον ο Ολυμπιακός στο ΣΕΦ χρειάζεται απλή νίκη...

Σπανούλης ο... NBAer!

Σπανούλης ο... NBAer!

Ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας κόντρα στην Μπιλμπάο με σκορ 88-81.