Ντουντούκα
Τι ΚΑΥΛΑ (να είσαι Ολυμπιακός)!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Ευοίωνα τα «μηνύματα»!

Ευοίωνα τα «μηνύματα»!
Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2011 - 17:53

Ο στόχος επετεύχθη και τα ευοίωνα μηνύματα, δεν μπορεί κανείς να τα προσπεράσει. Ο Ολυμπιακός αγωνίστηκε στο Νανσί χωρίς δύο βασικά στελέχη της ομάδας, τη… «βάση» όπως χαρακτηριστικά τονίζει ο Ντούσαν Ίβκοβιτς, τους Βασίλη Σπανούλη και Λάζαρο Παπαδόπουλο, ωστόσο η ομάδα ανταποκρίθηκε γιατί, πολύ απλά, έπαιξε σαν ομάδα.

Οκ, η Νανσί, δεν αποτελεί το ευρωπαϊκό μεγαθήριο. Χωρίς τον Μπατούμ είναι άλλη ομάδα, απέναντι στον Ολυμπιακό δεν είχε και τον Ακινγκμπάλα, ωστόσο μην γελιόμαστε, δεν αποτελεί και αμελητέα ποσότητα, ιδίως με τον τρόπο με τον οποίο αγωνίζεται. Οι «ερυθρόλευκοι» και ιδίως οι μικροί έπαιξαν εξαιρετική άμυνα κατά διαστήματα, από εκεί ξεκίνησε η αντεπίθεση του Ολυμπιακού στο δεύτερο δεκάλεπτο και… όλα έγιναν πιο εύκολα.

Η βελτίωση είναι εμφανής, η ομάδα κάνει βήματα προόδου και κανείς δεν μπορεί να το προσπεράσει αυτό, ωστόσο η δουλειά συνεχίζεται. Τίποτα δεν σταματά εδώ. Μιλάμε ούτως ή άλλως για τα αυτονόητα. Πρόκριση στο Top 16 και η διοργάνωση, τώρα ξεκινάει…

Ο Ολυμπιακός για την 10η αγωνιστική της Α1 έχει ρεπό (ελέω των δεκατριών ομάδων), οπότε ο Ντούσαν Ίβκοβιτς βρήκε την ευκαιρία να ανταμείψει τους παίκτες του, δίνοντάς τους, πέντε μέρες ρεπό. Οι «ερυθρόλευκοι» επιστρέφουν ουσιαστικά το απόγευμα της Τρίτης στις προπονήσεις.

Διαβάστε επίσης

Ούτε τα προσχήματα ο Σχινάς...

Ούτε τα προσχήματα ο Σχινάς...

Με φόρμα του Παναθηναϊκού προπονείται στο ΟΑΚΑ ο Τόμι Σχινάς, τα παράπονα για τον οποίο από τον Ολυμπιακό είναι ουκ ολίγα...