Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Παίζει με ΤΣΣΚΑ ο Σπανούλης

Παίζει με ΤΣΣΚΑ ο Σπανούλης
Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου 2011 - 23:47

Ο Βασίλης Σπανούλης αποτελεί τον ηγέτη του Ολυμπιακού στο μπάσκετ και αυτό, ειδικά φέτος, έχει φανεί ουκ ολίγες φορές στο παρκέ. Μακράν ο καλύτερος παίκτης των «ερυθρόλευκων» βοηθώντας την ομάδα σε όλους τους τομείς. Σκοράρισμα, οργάνωση επιθέσεων αλλά και άμυνα.

Αυτό το διάστημα ο Σπανούλης ταλαιπωρείται από τραυματισμό και για αυτό άλλωστε δεν έπαιξε στα τελευταία ματς των Πειραιωτών, χωρίς όμως αυτό να στοιχίσει στην ομάδα.

Ο αρχηγός του Θρύλου περνάει ατελείωτες ώρες την ημέρα κάνοντας φυσικοθεραπείες και ασκήσεις ενδυνάμωσης, ώστε να επανέλθουν το γρηγορότερο δυνατόν οι σύνδεσμοι του αστραγάλου του σε επιθυμητό επίπεδο. Ο «Kill Bill» με το νέο έτος θα ξεκινήσει τρέξιμο και ατομικό πρόγραμμα, ώστε να μπει σιγά σιγά στον ρυθμό των προπονήσεων με την υπόλοιπη ομάδα.

Ο τραυματισμός του είναι «περίεργος» και δεν χρειάζεται βιασύνη, ωστόσο ο Σπανούλης ξέρει πολύ καλά ότι η ομάδα τον έχει ανάγκη στην πρεμιέρα του Top 16 και τον αγώνα με την ΤΣΣΚΑ, όπου και θα παίξει κανονικά. Το ζητούμενο πλέον είναι αν θα έχει καταφέρει να αποκτήσει ρυθμό μέχρι τις 18 Ιανουαρίου ή αν θα υπολείπεται αρκετά των συμπαικτών του. Αν και με τον 29χρονο γκαρντ κάτι τέτοιο φαντάζει αδύνατο.

Ακόμη ένα δείγμα του επαγγελματισμού του παίκτη ο οποίος δουλεύει σαν ρομπότ με μοναδικό σκοπό να είναι έτοιμος και να προσφέρει τα μέγιστα στους «ερυθρόλευκους».

Διαβάστε επίσης

Έγιναν και πάλι... παιδιά!

Έγιναν και πάλι... παιδιά!

Oι παίκτες του Ολυμπιακού πέρασαν το πρωινό με τα πιτσιρίκια του Χριστουγεννιάτικου camp. Δείτε βίντεο...

Μπασκετικές ευχές

Μπασκετικές ευχές

Δείτε το βίντεο της ΚΑΕ Ολυμπιακός με πρωταγωνιστές τους παίκτες, οι οποίοι εύχονται καλές γιορτές...