Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Ράσιτς στον Ολυμπιακό

Ο Ράσιτς στον Ολυμπιακό
Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2012 - 23:50

Ο Ολυμπιακός πήρε φόρα και μετά την απόκτηση του Τζόι Ντόρσεϊ είναι έτοιμος να ντύσει στα ερυθρόλευκα και τον Αλεξάνταρ Ράσιτς. Ο Σέρβος γκαρντ αγωνίζεται στην Λιέτουβος Ρίτας και σύμφωνα με πληροφορίες του gavros.gr το μεσημέρι της Πέμπτης θα βρίσκεται στην Αθήνα για να υπογράψει το συμβόλαιό του με τους Πειραιώτες.

Ο 28χρονος γκαρντ είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της χώρας του και ο Ντούσαν Ίβκοβιτς τον γνωρίζει πολύ καλά αφού τον είχε υπό την καθοδήγησή του και στην Ντιναμό Μόσχας. Πρόκειται για παίκτη που καλύπτει και τις δύο θέσεις στα γκαρντ, του αρέσει να παίζει άμυνα και σουτάρει πολύ καλά από μακρινή απόσταση.

Ο Ράσιτς έχει ατζέντη τον Μίσκο Ραζνάτοβιτς, ο οποίος κάνει πολλές δουλειές με τον Ολυμπιακό επί εποχής Ντούντα και αυτό είναι ένα ακόμη σημαντικό στοιχείο που οδηγεί στην επιβεβαίωση της είδησης.

Ο Ολυμπιακός,, σύμφωνα με πληροφορίες του gavros.gr, δεν ασχολήθηκε καθόλου με τη Λιέτουβος για την απόσπαση της ελευθέρας του παίκτη και άφησε τον Σέρβο μάνατζερ να διαπραγματευτεί με τη λιθουανική ομάδα.

Μέχρι τώρα με τη φανέλα της Λιέτουβος έχει αγωνιστεί σε 19 ματς και σκοράρει 5,6 πόντους, σουτάροντας από τη γραμμή των 6,75 με 45,5%!

Στο Eurocup έχει αγωνιστεί σε 6 ματς και έχει 6,5 πόντους πάλι με 45,5% στα σουτ τριών πόντων ενώ μοιράζει και 3,3 ασίστ.

Ο λόγος που φεύγει από τη Λιθουανία δεν έχει γίνει ακόμη γνωστός, αφού αποτελεί σημαντικό γρανάζι στη μηχανή της ομάδας, αλλά λίγο ενδιαφέρει στην παρούσα φάση.

Ο Ολυμπιακός αποκτά έναν πολύ καλό περιφερειακό που συμπληρώνει τον Βασίλη Σπανούλη και μάλιστα αναμένεται να τον δηλώσει την Παρασκευή (όπως και τον Ντόρσεϊ) στον ΕΣΑΚΕ, για να πιαστεί ως αλλαγή του πρώτου γύρου.

Ο Μάτ Χάουαρντ είναι απίθανο να παραμείνει στο Λιμάνι και όλες οι ενδείξεις δείχνουν ότι θα τον ακολουθήσει είτε ο Κέσελ, είτε ο Λούκας. Αν και υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο να μείνει ένας μόνο για τα ματς της Ευρωλίγκας.

Διαβάστε επίσης

Εικόνες από ΣΕΦ

Εικόνες από ΣΕΦ

Δείτε στο gavros.gr φωτογραφίες από την αναμέτρηση του Θρύλου με τον Ηλυσιακό.