Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Να τα σφυρίζει ο Τανατζής»

«Να τα σφυρίζει ο Τανατζής»
Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2012 - 19:38

Φωνάζει ο κλέφτης!

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ξεκίνησε τη συνέντευξη Τύπου δίνοντας συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη νίκη, ωστόσο ακολούθησε ένα παραλήρημα για τη διαιτησία του ματς.

Ο Σέρβος προπονητής του Παναθηναϊκού μιλούσε κανένα δεκάλεπτο για μία φάση σε όλο το ματς (ζητούσε αντιαθλητικό πάνω στον Βουγιούκα) ενώ τα έβαλε και με τον Γκόντα, «Δε σφυρίζει ξεκάθαρο αντιαθλητικό φάουλ υπέρ του Βουγιούκα, που είναι για σεμινάριο, να δείξουμε ότι αυτό είναι αντιαθλητικό. Κι αμέσως δίνει τεχνική ποινή στον Γιασικεβίτσιους για διαμαρτυρία. Αυτό σημαίνει ότι απευθείας επηρεάζει την έκβαση. Σε ένα τόσο κρίσιμο ματς μπορείτε να βρείτε άπειρες φάσεις που οι παίκτες διεκδικούν έτσι το δίκιο. Εκείνη τη στιγμή αποφάσισε για το παιχνίδι ο κ.Γκόντας».

Ο Ντούσαν Ιβκοβιτς καθόταν ανέκφραστος και άκουγε τον κουμπάρο του, αλλά ακόμη κι αυτός δεν άντεξε και κάποια στιγμή διέκοψε τον Ομπράντοβιτς και του είπε, «Τότε να σφυρίζει ο Τανατζής όλα τα παιχνίδια μας…».

Κάπου εκεί «μαζεύτηκε» ο προπονητής του Παναθηναϊκού, αλλά μέσα το αίμα του… έβραζε.

Τόσα χρόνια στο ΟΑΚΑ και στο ΣΕΦ δεν έχει δει κανένα διαιτητικό λάθος γιατί δεν τον θυμόμαστε να αναφέρεται τόσο πολύ στους «γκρι».

Το unfair του Ομπράντοβιτς συνεχίστηκε αφού θυμήθηκε μέχρι και τον Γιάννη Μπουρούση σε ερώτηση που του έγινε για αγωνιστικό μέρος του παιχνιδιού. Άσχετο δηλαδή…

Διαβάστε επίσης