Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Χάινς-Ντόρσεϊ κοντά στα παιδιά

Χάινς-Ντόρσεϊ κοντά στα παιδιά
Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2012 - 20:23

Δύο από τους παίκτες του Ολυμπιακού μετά από πρωτοβουλία του τμήματος αγγλικών του της Σχολής Μωραϊτη, βρέθηκαν στο σχολείο για να μιλήσουν σε παιδιά της πέμπτης και έκτης δημοτικού. Ο λόγος για τον Κάιλ Χάινς και Τζόι Ντόρσεϊ, οι οποίοι πέρασαν στιγμές χαράς με του λιλιπούτιους θαυμαστές τους, υπογράψανε αυτόγραφα και δέχτηκαν και τις ερωτήσεις τους.

Ο Κάιλ Χάινς, σαν πατέρας προς τα παιδιά του, τα συμβούλεψε για το πώς θα πρέπει να αντιμετωπίζουν το μπάσκετ λέγοντας πως «όπως στο σχολείο έτσι και στο μπάσκετ πρέπει να δουλέψεις σκληρά και να είσαι πάντα πειθαρχημένος».

Την... σκυτάλη πήρε ο Ντόρσεϊ, ο οποίος αναφέρθηκε στις διαφορές του μπάσκετ μεταξύ Ευρώπης και ΝΒΑ. Ο Αμερικανός σέντερ του Θρύλου είπε : «Ο τρόπος της άμυνας στην Ευρώπη είναι διαφορετικός εδώ. Μπορώ να είμαι μέσα στο καλάθι και να δίνω βοήθεια στους συμπαίκτες μου».

Τέλος τα παιδιά ως καλοί… δημοσιογράφοι δεν μπορούσαν να μην ρωτήσουν για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με τον Χάινς να απαντάει πρώτος υποστηρίζοντας πως «ήταν μια μεγάλη νίκη. Από την πρώτη μέρα που ήρθα στην Ελλάδα άκουγα γι’ αυτό το ντέρμπι και άκουγα για το γεμάτο ΣΕΦ. Χαίρομαι που τα έζησα και τα δυο και κατάλαβα τι σημαίνει αυτό το παιχνίδι», με τον Ντόρσεϊ να συμπληρώνει: «οι συμπαίκτες μου, μου έλεγαν ότι είναι σημαντικό παιχνίδι και έδωσα τον καλύτερο μου εαυτό. Ήθελα πολύ να χαρούν όλοι μ’ αυτή τη νίκη και χαίρομαι που βοήθησα κι εγώ».

Διαβάστε επίσης