Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τσεκάρει για τελικό!

Τσεκάρει για τελικό!
Σάββατο, 18 Φεβρουαρίου 2012 - 12:26

Το εισιτήριό του για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας που θα διεξαχθεί στις 10 Μαρτίου, σφραγίζει το απόγευμα του Σαββάτου (19:15/ ΝΕΤ-Live gavros.gr) ο Ολυμπιακός, ο οποίος θα υποδεχθεί στο ΣΕΦ τον ΠΑΟΚ για τον δεύτερο ημιτελικό του θεσμού. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν πέρα από το αποτέλεσμα που θα τους επιφέρει την πρόκριση στον τελικό (εκεί βρίσκεται ήδη ο ΠΑΟ), να πραγματοποιήσουν μια καλή και συνάμα δυνατή προετοιμασία ενόψει των δύσκολων αναμετρήσεων που έπονται και συγκεκριμένα αυτής στη Μόσχα απέναντι στην ΤΣΣΚΑ.

Στον Πειραιά θέλουν να διατηρήσουν όλα τα θετικά στοιχεία που διακρίνουν το παιχνίδι της ομάδας, όπως είναι η ενέργεια, η συνεχής ταχύτητα και το ασφυκτικό πρέσινγκ, ενώ στον αντίποδα ο Ντούσαν Ίβκοβιτς και οι συνεργάτες του, θέλουν να διορθώσουν τα κακώς κείμενα και φυσικά τα λάθη στα οποία υποπίπτουν οι «ερυθρόλευκοι» στα τελευταία λεπτά των αναμετρήσεων, λόγο έλλειψης αυτοσυγκέντρωσης αλλά της πίεσης ψηλά από την αντίπαλο ομάδα.

Προβλήματα τραυματισμών δεν αντιμετωπίζει ο Ντούσαν Ίβκοβιτς, ο οποίος προπόνησε νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής τους παίκτες του, δίνοντάς του την ευκαιρία ώστε να ξεκουραστούν στο υπόλοιπο της ημέρας. Ο ημιτελικός με τον ΠΑΟΚ λογίζεται ως μια καλή ευκαιρία για τον Σέρβο τεχνικό ώστε να ξεκουράσει κάποια από τα βασικά στελέχη της ομάδας, αλλά και να δοκιμάσει κάποια σχήματα που έχει στο μυαλό του.

Ο Ντούντα δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα αν θα συμπεριλάβει στην αποστολή τον Λάζαρο Παπαδόπουλο ώστε να ξεκινήσει σταδιακά να τον ενσωματώνει στο υπόλοιπο σύνολό. Την οριστική του απόφαση αναμένεται να την πάρει κατά το πρωινό χαλάρωμα της ομάδας το πρωί του Σαββάτου και δεν αποκλείεται η αποστολή να έχει εκπλήξεις.

Διαβάστε επίσης

Τον τελείωσε γρήγορα...

Τον τελείωσε γρήγορα...

Εύκολα και ξεκούραστα ο Ολυμπιακός διέλυσε τον ΠΑΟΚ 87-52 στον ημιτελικό του Κυπέλλου στο ΣΕΦ...

Ο νόμος στα χέρια του Άντιτς!

Ο νόμος στα χέρια του Άντιτς!

Τέλος στα συκοφαντικά δημοσιεύματα βάζει ο Αντιτς που απέστειλε εξώδικο επιστολή στο περιοδικό που πρόσβαλε την υπόστασή του.

Οι διαιτητές με ΠΑΟΚ

Οι διαιτητές με ΠΑΟΚ

Ανακοινώθηκαν οι «γκρι» που θα σφυρίξουν τον ημιτελικό κυπέλλου του Θρύλου το Σάββατο στο ΣΕΦ.