Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εισαγγελέας θα επέμβει;

Εισαγγελέας θα επέμβει;
Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2012 - 02:09

Δίδαξε ήθος ο Θανάσης Γιαννακόπουλος στα γραφεία της ΕΟΚ, τα οποία φυσικά γνωρίζει καλύτερα και από την… παλάμη του, αφού… κοντογειτονιά είναι. Ο ισχυρός άντρας της «πράσινης» ΚΑΕ, χρησιμοποίησε υβρεολόγιο… Κολωνακίου, άντε Βορείων Προαστίων, προσδοκούσε να ξεπλύνει ενδεχομένως την «ήττα» (ίσως έτσι την εξέλαβε) της κλήρωσης των διαιτητών για το ματς του ΣΕΦ και αποφάσισε να πάει να κάνει το κομμάτι του βρίζοντας Θεούς και δαίμονες. Χάθηκε κάθε ψυχραιμία Θανάση.

Μέχρι και τη… φούστα του Σισέ θυμήθηκε ο συμπαθέστατος κατά τα άλλα Θανάσης, ο οποίος μίλησε και για παντελόνια. Τα παντελόνια όμως κ. Θανάση είναι και για να… στέκονται. Διαφορετικά, κατεβαίνοντας από τα επίσημα, ίσως να… πέφτουν και να τα μαζεύεις!

Ας είναι… Εμείς κάτι άλλο θέλουμε να ρωτήσουμε: Για την παράσταση του κ. Θανάση Γιαννακόπουλου στα γραφεία της ΕΟΚ (μην γελιέστε, διπλανός διάδρομος είναι και η ΚΕΔ) θα παρέμβει κανείς; Την Ομοσπονδία δεν την περιμένουμε καθώς στο πρώτο ξέσπασμα, ο Πρόεδρος αυτής Γιώργος Βασιλακόπουλος δεν παρενέβη.

Αθλητικός Εισαγγελέας υπάρχει; Δρα αυτεπάγγελτα σε αυτές τις περιπτώσεις; Γιατί έχουμε αρκετά και πρόσφατα παραδείγματα, ωστόσο ΜΟΝΟ όταν αφορά τον Ολυμπιακό. Θα καλέσει κανείς σε απολογία τον Θανάση Γιαννακόπουλο για το υβρεολόγιο και τις… κολωνακιώτικες κουβέντες;

Ή θα περάσουν και πάλι;

Ο αξιότιμος κ. Θανάσης, στην τοποθέτησή του στον… «θεό του μπάσκετ», τη «μάνα του λόχου», όπως είχε αποκαλέσει τον Γιώργο Βασιλακόπουλο, τόνισε πως «θέλω να προστατέψω το άθλημα». Κ. Θανάση, το άθλημα το προστατεύεις κυνηγώντας τους διαιτητές στη φυσούνα; Μπουκάροντας στο παρκέ και πετώντας χαρτονομίσματα στα μούτρα τους; Ανεβαίνοντας σε γραφεία σε συσκέψεις στον ΕΣΑΚΕ;

Όσο για τα εισιτήρια, δεν σε συμφέρει να το θίξουμε αυτό το θέμα…

Διαβάστε επίσης