Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στην αντεπίθεση η ΚΑΕ!

Στην αντεπίθεση η ΚΑΕ!
Τρίτη, 3 Απριλίου 2012 - 04:13

Ο Ολυμπιακός δεν θα μπορούσε να μην αντιδράσει στα όσα διαδραματίστηκαν στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό, ο Γιώργος Σκινδήλιας μάλιστα είχε επισημάνει χαρακτηριστικά «αυτά που ξέρατε να τα ξεχάσετε», οπότε εν μέσω ειρωνικής επίσημης ανακοίνωσης, η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ «ευχαριστεί» όλους όσους συνετέλεσαν να βυθιστεί το μπάσκετ στο σκοτάδι, προειδοποιώντας δε πως «… μετά έρχεται η χαραυγή».

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

«Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ μετά τα όσα διαδραματίστηκαν στον χθεσινό (σ.σ. Σάββατο) αγώνα του τελικού Κυπέλλου Ελλάδος μεταξύ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ, αισθάνεται την υποχρέωση να συγχαρεί δημόσια όλους όσους συμβάλλουν για την άνοδο και αξιοπιστία του Ελληνικού Μπάσκετ και ιδιαίτερα σύσσωμη την ΕΟΚ και την ΚΕΔ».

Καταδεικνύοντας με τη λέξη «σύσσωμη» τα γνωστά πρόσωπα που λυμαίνονται εδώ και χρόνια το ελληνικό μπάσκετ...

Στη συνέχεια η ΚΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει ότι «είμαστε βέβαιοι ότι η οδηγία του προπονητού του Παναθηναϊκού προς τους παίκτες του να προσποιηθούν (!) για να πάρουν επιθετικό φάουλ έγινε με αμιγώς αγωνιστικά κριτήρια. Είναι δε άσχετη με τα σφυρίγματα συγκεκριμένου διαιτητή στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα για τον οποίο κάναμε ειδική επισήμανση στην ΚΕΔ πριν από την έναρξη του αγώνα, η οποία δυστυχώς βγήκε αληθινή»…

… για να καταλήξει πως «Το πιο βαθύ σκοτάδι είναι λίγο πριν τη χαραυγή....!».

Στην ακτή Θεμιστοκλέους φυσικά και αναφέρονται στις οδηγίες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς σε τάιμ άουτ που ζήτησε από τους παίκτες του να κάνουν θέατρο για να πάρουν φάουλ και να πάνε στις βολές, κάτι που ανέδειξε το gavros.gr και έγκαιρα σας ενημέρωσε, ενώ φυσικά σατιρίζει στη συνέχεια, τον Παναγιώτη Αναστόπουλο τον ρέφερι του αγώνα που «καταδίκασε» τον Ολυμπιακό γι ακόμη μία φορά με τις αποφάσεις του.

Διαβάστε επίσης