Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το ΣΔΟΕ ελέγχει τους διαιτητές

Το ΣΔΟΕ ελέγχει τους διαιτητές
Τρίτη, 13 Μαρτίου 2012 - 20:08

Απόλυτη δικαίωση του «ΓΑΥΡΟΥ» και φυσικά του gavros.gr αφού εδώ και λίγες μέρες υπάρχει έγγραφο στην ΚΕΔ που έχει φθάσει από το ΣΔΟΕ και αφορά τους πρώην και νυν διαιτητές της Α1.

Σύμφωνα με την έγκυρη διαιτητική πηγή του διαδικτύου «Γκρίζοι λύκοι εν δράσει» (http://grizoilikoi.blogspot.com) το ΣΔΟΕ ζητάει τις αναλυτικές καταστάσεις των ρέφερι (πρώην και νυν) καθώς και των μελών της ΚΕΔ από το 2005 μέχρι και σήμερα.

Αυτό σημαίνει ότι στην λίστα θα μπουν, αφενός οι ρέφερι που έχουν εγκαταλείψει τη διαιτησία, αφετέρου οι έξι παράγοντες της ΚΕΔ που βρίσκονται στην επιτροπή. Εκτός από τα διαδικαστικά χαρτιά ζητάει και τους αγώνες που σφύριξαν αλλά και τα χρήματα που έλαβαν. Συγκεκριμένα πράγματα.

Τώρα με την τρόικα δεν αστειεύεται κανείς και επιτέλους θα μάθουμε συγκεκριμένα πράγματα όπως αγώνες, ποσά, μισθοδοσίες και διάφορα άλλα για τους διαιτητές. Έτσι πρέπει να γίνεται στην Ελλάδα του σήμερα. Ξεκάθαρα πράγματα.

Να μάθει ο κόσμος από πού προκύπτουν τα πολυτελή αυτοκίνητα, οι μεγάλες κατοικίες, οι επιχειρήσεις και όλα τα «λούσα» των διαιτητών.

Θα απαντηθούν ερωτήματα που είχε θέσει ο «ΓΑΥΡΟΣ», ο οποίος δε μπορεί παρά να αισθάνεται δικαιωμένος ακόμη κι αν το ΣΔΟΕ άργησε. Κάλλιο αργά παρά ποτέ…

Διαβάστε επίσης

Βράζει ο κόσμος...

Βράζει ο κόσμος...

Από την περιγραφή της ΕΡΤ, νόμιζε κανείς ότι ο Παναθηναϊκός παίζει με ξένη ομάδα.

«Κάντε θέατρο»!

«Κάντε θέατρο»!

Αυτή ήταν η οδηγία του Ομπράντοβιτς σε τάιμ άουτ. Δείτε το βίντεο, ακούστε και θα καταλάβετε...