Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κοίτα ποιος μιλάει...

Κοίτα ποιος μιλάει...
Πέμπτη, 15 Μαρτίου 2012 - 19:21

Συνεχίζει να πυροδοτεί το κλίμα μεταξύ των «αιωνίων» η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με τις κινήσεις της. Τελευταίο συμβάν είναι η αναφορά που υπέβαλε (όχι μήνυση) κατά του προέδρου της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτη Αγγελόπουλου.

Τον… χαβά τους συνεχίζουν οι «πράσινοι» και μάλιστα αφορμή της αναφοράς αποτελεί το μπλουζάκι με την επιγραφή 18-2 που φορούσε ο εκ των ιδιοκτητών του Θρύλου! Απίστευτα πράγματα! Όταν κρατούσε ο Θανάσης στα χέρια του μπλουζάκια που έγραφαν «ΓΑΥΡΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΜΕ ΚΡΑΝΗ» ήταν καλά; Αν μη τι άλλο, ένα μπλουζάκι που προάγει τον αθλητισμό, έτσι; Γιατί πιο κοντά σε εξωαθλητικά φαινόμενα φέρνει, παρά σε όσα πρεσβεύουν οι ιδέες του αθλητισμού.

Και τώρα αυτή πλευρά κάνει μηνυτήρια αναφορά; Η λογική έχει… πάει περίπατο, δεν υπάρχει καμία άλλη εξήγηση.

Δηλαδή, αν για παράδειγμα είχε… πετάξει και χαρτονομίσματα ή είχε κυνηγήσει διαιτητές μέχρι τη φυσούνα – πράγματα που δεν έχει κάνει σε αντίθεση με άλλους – τι θα γινόταν;

Στην αναφορά γίνεται λόγος για «... στόχευση του κ. Π. Αγγελόπουλου να υπαινιχθεί εύνοια της διαιτησίας προς τον 6 φορές Πρωταθλητή Ευρώπης και 32 φορές Πρωταθλητή Ελλάδας Παναθηναϊκό» και με αυτόν τον τρόπο δικαιολογούν την αναφορά!!!

Μάλιστα, και από τις δηλώσεις του πληρεξούσιου δικηγόρου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Μιχάλη Δημητρακόπουλου διαπιστώνεται ότι οι «πράσινοι» συντηρούν τους υψηλούς τόνους: «Από σήμερα σταματάει η ανοχή της ΚΑΕ Παναθηναϊκός στα καμώματα του κ. Παναγιώτη Αγγελόπουλου. Οποιαδήποτε συμπεριφορά του παραβιάζει τους κανόνες της έννομης τάξης θα καταγγέλλεται στα αρμόδια θεσμικά όργανα». Απίστευτα πράγματα…

(Η φωτό είναι από Action Images)

Διαβάστε επίσης

Βράζει ο κόσμος...

Βράζει ο κόσμος...

Από την περιγραφή της ΕΡΤ, νόμιζε κανείς ότι ο Παναθηναϊκός παίζει με ξένη ομάδα.