Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δες τον Θρύλο από τα VIP

Δες τον Θρύλο από τα VIP
Δευτέρα, 19 Μαρτίου 2012 - 23:15

Την ευκαιρία να δουν από τις VIP θέσεις του ΣΕΦ τον Ολυμπιακο για το τρίτο παιχνίδι της σειράς με την Σιένα, θα έχουν δύο τυχεροί φίλοι των «ερυθρόλευκων». Μοναδικός τρόπος για να μπουν στην συγκεκριμένη κλήρωση είναι να έχουν στην διάθεση τους τα εισιτήρια αγορασμένα από την επίσημη μπουτίκ του Θρύλου και ταυτόχρονα να έχουν πραγματοποιήσει κάποια αγορά αξίας άνω των 10 ? από το κατάστημα. Ακόμα όποιος πάρει εισιτήρια για το ματς με τους Ιταλούς από το Official Olympiacos BC Store, μπαίνει αυτόματα σε κλήρωση για μια σειρά δώρων αξίας 50?.

Η επίσημη ανακοίνωση:

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει ότι όσοι φίλαθλοι μας αγοράσουν εισιτήρια του αγώνα με την Siena (Τετάρτη 28.03.2012, ΣΕΦ) από το Official Olympiacos BC Store και πραγματοποιήσουν ταυτόχρονα αγορές επίσημων προϊόντων αξίας άνω των 10 ?, θα μπουν αυτόματα σε κλήρωση για 2 μοναδικές VIP θέσεις για τον συγκεκριμένο αγώνα.

Η κλήρωση θα γίνει την παραμονή του αγώνα, Τρίτη 27 Μαρτίου, στις 18:00 στο κατάστημα και ο νικητής θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει μια μοναδική εμπειρία παρακολουθώντας τον σημαντικό αυτό Ευρωπαϊκό αγώνα της ομάδας μας πολύ κοντά στον αγωνιστικό χώρο και τους παίκτες!

Επίσης, όλοι οι φίλαθλοι μας που θα αγοράσουν τα εισιτήρια τους από το Official Olympiacos BC Store θα μπουν σε κλήρωση για μια σειρά δώρων αξίας 50? με τον τυχερό να ανακοινώνεται κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου του αγώνα με την Siena.

Διαβάστε επίσης