Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο δρόμος προς τη Σινάν Ερντέμ

Ο δρόμος προς τη Σινάν Ερντέμ
Τετάρτη, 2 Μαΐου 2012 - 21:09

Στη «Σινάν Ερντέμ Αρίνα» θα πραγματοποιηθεί το φετινό Final 4 της Ευρωλίγκας στις 11 με 13 Μαΐου. Η διοργάνωση επιστρέφει μετά από 20 χρόνια στην Κωνσταντινούπολη με τον Ολυμπιακό να είναι ανάμεσα στις τέσσερις ομάδες που θα παλέψουν για το πολυπόθητο τρόπαιο. Από τη «Σινάν Ερντέμ» έχουν περάσει όλες οι μεγάλες ομάδες της γειτονικής χώρας, ενώ έχει φιλοξενηθεί και η τελική φάση του Μουντομπάσκετ του 2010.

Στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας ανακοινώθηκαν οι τρόποι με τους οποίους θα μπορέσει ο κόσμος να μετακινηθεί προς το γήπεδο. Με αφετηρία το αεροδρόμιο του Ατατούρκ, του Σαμπιχά Γκιοκτσέν και του Καντικού , τις πλατείες Ταξίμ κα Σουλτάν Αχμέτ το σάιτ της διοργανώτριας αρχής δίνει πλήρης οδηγίες για το πώς μπορεί κανείς να βρεθεί στο γήπεδο που θα πραγματοποιηθεί το Final 4 της Ευρωλίγκας.

Από το αεροδρόμιο Ατατούρκ προς τη «Σινάν Ερντέμ»:

1)Παίρνοντας το μετρό, με το εισιτήριο να κοστίζει 70 λεπτά, σταματάς την στάση Ataköy και συνεχίζεις με τα πόδια για εφτά λεπτά. Η όλη διαδρομή είναι 20 λεπτά.

2)Με ταξί, το οποίο στοιχίζει 7 ευρώ, κάνοντας 15 λεπτά περίπου

Από το αεροδρόμιο Σαμπιχά Γκιοκτσέν προς τη «Σινάν Ερντέμ»:

1)Παίρνεις το λεωφορείο Kadıköy Havaş, το οποίο στοιχίζει τέσσερα ευρώ, σταματάς στην τελευταία στάση και περνάς με το καραβάκι στο λιμάνι Bakırköy. Με ταξί οδηγείσαι στη «Σινάν Ερντέμ». Η όλη διαδρομή είναι περίπου 90 λεπτά.

2)Παίρνεις το λεωφορείο Taksim Havaş το οποίο έχει στάση ακριβώς έξω από το αεροδρόμιο, κατεβαίνεις στην τελευταία στάση (Taksim). Εκεί επιβιβάζεσαι στο λεωφορείο 71 και σταματάς στην στάση Yedikule. Η διαδρομή διαρκεί 90 λεπτά.

3)Με ταξί έξω από το αεροδρόμιο (40 ευρώ) σε 60 λεπτά περίπου.

Από την πλατεία Sultanahmet προς τη «Σινάν Ερντέμ»:

1)Με τραμ, σταματώντας στην στάση Aksaray, παίρνεις το μετρό από την στάση Ataköy και φτάνεις στον προορισμό σου σε 40 λεπτά.

2) Με 12 ευρώ σε 30 λεπτά με ταξί.

Από την πλατεία Ταξίμ προς τη «Σινάν Ερντέμ»:

1)Με το λεωφορείο 71, σταματάς στην στάση Ataköy 4.Kısım. συνεχίζεις μέχρι τον προορισμό σου με την συνολική διαδρομή να είναι 45 λεπτά.

2)Με 12 ευρώ σε 25 λεπτά με ταξί.

Διαβάστε επίσης

Ζωντανά ο Πρίντεζης

Ζωντανά ο Πρίντεζης

Κοινή συνέντευξη από τον Γιώργο Πρίντεζη και τον Δημήτρη Διαμαντίδη θα γίνει την Παρασκευή στην επισημη ιστοσελίδα της Adidas.

«NIKOS BOUDOURIS SUMMER CAMP»

«NIKOS BOUDOURIS SUMMER CAMP»

Το καλοκαιρινό του καμπ ανακοίνωσε ο παλαίμαχος παίκτης του Ολυμπιακού, Νίκος Μπουντούρης.

I feel devotion!

I feel devotion!

Δείτε το επίσημο βίντεο της Ευρωλίγκας για το Final 4.