Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η υποδοχή της Turkish Airlines

Η υποδοχή της Turkish Airlines
Πέμπτη, 17 Μαΐου 2012 - 18:54

Το ευρωπαϊκό τρόπαιο της Ευρωλίγκας κατέφθασε μαζί με την ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού, τη Δευτέρα το απόγευμα στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» με το αεροπλάνο της Turkish Airlines. Κατά την διάρκεια της πτήσης η επίσημη χορηγός της διοργάνωσης είχε ετοιμάσει μία ιδιαίτερη έκπληξη σε όλους τους παίκτες και στο προπονητικό τιμ του Ολυμπιακού, με μία τούρτα που είχε παραχθεί ειδικά για τον εορτασμό της μεγάλης αυτής επιτυχίας της ομάδας.

Εκ μέρους της Turkish Airlines, τους νέους πρωταθλητές Ευρώπης καλωσόρισε με τον πιο θερμό τρόπο η Γενική Διευθύντρια της εταιρείας στην Ελλάδα, κα. Gulay Ozturk, η οποία τους υποδέχτηκε στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών. Όλη η ομάδα έλαβε θέση μαζί με το αστραφτερό τρόπαιο, μπροστά από το αεροσκάφος της Turkish Airlines, για την πρώτη ομαδική φωτογραφία των πρωταθλητών στην Ελλάδα.

Παρακολουθείστε στο παρακάτω βίντεο στιγμιότυπα από την πτήση της επιστροφής του Ολυμπιακού από την Τουρκία στην Ελλάδα και την υποδοχή που επεφύλαξε η Turkish Airlines στην Αθήνα μέσω από τον φακό του NTV Sports.

Διαβάστε επίσης

73-38 ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ!

73-38 ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ!

Πριν από 16 χρόνια ο Ολυμπιακός...«πάτησε» τον Παναθηναϊκό με 73-38 και στέφθηκε πρωταθλητής Ελλάδος.

Ο ράφτης κορυφαίων

Ο ράφτης κορυφαίων

Ο νέος σχεδιαστής Γιώργος Παπαδόγαμβρος έχει ετοιμάσει τις επίσημες εμφανίσεις της τεχνικής ομάδας του πρωταθλητή Ευρώπης...

Εικόνες από τον Βόσπορο

Εικόνες από τον Βόσπορο

Ωραίες στιγμές της αποστολής του Ολυμπιακού, λίγες ώρες πριν την έναρξη του αγώνα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.