Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στους Νικς ο Παπανικολάου

Στους Νικς ο Παπανικολάου
Σάββατο, 30 Ιουνίου 2012 - 19:32

Οι εκπληκτικές του εμφανίσεις με την φανέλα του Ολυμπιακού σε όλη την διάρκεια της σεζόν και δη στο Final 4 της Ευρωλίγκας και στους τελικούς του πρωταθλήματος απέναντι στον Παναθηναϊκό, επιβραβεύτηκαν με τον καλύτερο τρόπο. Ο Κώστας Παπανικολάου επιλέχθηκε στην 48η θέση των ντραφτ του ΝΒΑ από τους Νιου Γιορκ Νικς. Ο φόργουορντ του Θρύλου μάλιστα κατά την διάρκεια της παρουσίασης του βίντεο του, αποθεώθηκε από τον παρουσιαστή του ESPN, ο οποίος τον χαρακτήρισε ως ήρωα της Ευρωλίγκας, που έχει περίσσια ενέργεια και είναι πολύ ώριμος για την ηλικία του. Ακόμα είπε για τα αμυντικά του χαρίσματα και για το πάθος που δείχνει στο παρκέ, ενώ τόνισε ότι στα αρνητικά του είναι το όχι τόσο καλό σουτ του που πάντως δουλεύεται.

Περίεργη αίσθηση έκανε ότι στο άκουσμα της είδησης ότι ο «Παπ» επιλέχθηκε από την Νέα Υόρκη, οι οπαδοί των Νικς δυσανασχέτησαν αφού δεν μπορούσαν να πειστούν ότι ένας... άγνωστος Έλληνας πήρε την θέση από τα κολεγιόπαιδα του ντραφτ. Σε αυτό το σημείο παρενέβη και πάλι ο παρουσιαστής του ESPN λέγοντας συγκεκριμένα «Δεν καταλαβαίνω γιατί αντιδρούν έτσι. Ας ήξεραν για τον Παπανικολάου. Είμαι σίγουρος ότι θα τον αγαπήσουν οι φίλαθλοι».

Πάντως ο μικρός του Ολυμπιακού, που την ώρα της επιλογής του από τους Νικς αγωνιζόταν με την «γαλανόλευκη» ενάντια στην Βραζιλία, έχει ξεκαθαρίσει ότι στο μυαλό του είναι μόνο η ομάδα του και το ΝΒΑ μπορεί να περιμένει μέχρι εκείνος να το αποφασίσει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Νιου Γιορκ Νικς έχουν και τα δικαιώματα του Γιώργου Πρίντεζη.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε επίσης

Τα ρόστερ των ομάδων

Τα ρόστερ των ομάδων

Πως είναι μέχρι στιγμης οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού στην πρώτη φάση των ομίλων της Ευρωλίγκας...