Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Να δώσουμε χαρά στους Έλληνες»

«Να δώσουμε χαρά στους Έλληνες»
Δευτέρα, 2 Ιουλίου 2012 - 20:12

Για την Εθνική και το προολυμπιακό τουρνουά της Βενεζουέλας μίλησε ο Βαγγέλης Μάντζαρης στο «fibaeurope.com». Ακόμα ο γκαρντ των «ερυθρολεύκων» αναφέρθηκε και στον αρχηγό του στους Πειραιώτες, Βασίλη Σπανούλη, αλλά και για τον τραυματισμό του στο φιλικό με την Βραζιλία.

Συγκεκριμένα ο Μάντζαρης είπε:

Για τη Εθνική και την εμπειρία του στα μικρότερα κλιμάκια της:

«Όταν ήμασταν στις μικρές Εθνικές, είχαμε πάρει πολλά μετάλλια. Είχαμε πάρα πολύ καλές ομάδες! Αλλά έπρεπε να μεγαλώσουμε γρήγορα. Τώρα πια είμαστε άνδρες, όχι παιδιά και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να πετύχουμε κάτι καλό»

Για τον Βασίλη Σπανούλη και τις επιτυχίες της Ελλαδας:

«Θυμάμαι όταν ήμουν 15 χρονών που έβλεπα τον Βασίλη Σπανούλη στο Ευρωμπάσκετ του 2005 και μετέπειτα στο Μουντομπάσκετ και έλεγα πως θέλω να γίνω σαν κι αυτόν μία μέρα. Τώρα είμαστε συμπαίκτες στον Ολυμπιακό και για μένα είναι κάτι εξαιρετικό»

Για το προολυμπιακό τουρνουά:

«Στην Ελλάδα λόγω της οικονομικής κρίσης, περνάμε δυστυχώς δύσκολες στιγμές. Η κατάκτηση της Ευρωλίγκας με τον Ολυμπιακό έδωσε λίγη χαρά στους Έλληνες. Τώρα ελπίζω για τον ίδιο λόγο να καταφέρουμε να προκριθούμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες και να κερδίσουμε ένα μετάλλιο»

Για τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί:

«Κάθε μέρα είμαι όλο και καλύτερα και ελπίζω πως θα είμαι έτοιμος σύντομα να βοηθήσω την ομάδα μου στα κρίσιμα παιχνίδια που έρχονται»

Διαβάστε επίσης

Τα ρόστερ των ομάδων

Τα ρόστερ των ομάδων

Πως είναι μέχρι στιγμης οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού στην πρώτη φάση των ομίλων της Ευρωλίγκας...

Καλοφόρετος...

Καλοφόρετος...

Στην ομάδα που του αρμόζει και του αξίζει ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης. Έτοιμη η υποδοχή με σακούλες Σκλαβενίτη...