Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Καλοφόρετος...

Καλοφόρετος...
Σάββατο, 7 Ιουλίου 2012 - 18:19

Παίκτης του Παναθηναϊκού θα είναι για τα επόμενα τρία χρόνια ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης και εμείς από τη πλευρά μας δεν μπορούμε, παρά να ευχηθούμε «Καλοφόρετος» και… υπομονή. Θα περάσει, που θα πάει…

Με ανυπομονησία δε, αναμένεται η υποδοχή που θα του επιφυλάξουν οι φίλοι του Παναθηναϊκού καθώς ήδη έχει διαρρεύσει πως μία μεγάλη παραγγελία βρίσκεται προ των πυλών για… σακούλες Σκλαβενίτη.

Στο ΟΑΚΑ θα τις κουνάνε στο νέο τους μεταγραφικό απόκτημα, θα τον αποκαλούν «χοντρό» τραγουδώντας ότι «τρώει πολύ» και εκείνος με τη σειρά του, θα τους κάνει με το χέρι «μόνο λόγια είστε» και θα τους παραπέμπει να κατέβουν κάτω για… ένα μονό. Όμορφες στιγμές θα ζήσουμε και προπάντων οι «απέναντι».

Επειδή είμαστε κάπως μπροστά… σας παραθέτουμε την «υποδοχή» που επιφυλάσσουν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού στον αγαπημένο τους πλέον Σοφοκλή Σχορτσανίτη. Η φανέλα είναι διαφορετική βέβαια στα βίντεο (λάθη γίνονται τι να κάνουμε), αλλά στην κεντρική φωτό ο Σόφο, ποζάρει με την πραγματική με αυτή που του αξίζει πραγματικά.

Διαβάστε επίσης

Τα ρόστερ των ομάδων

Τα ρόστερ των ομάδων

Πως είναι μέχρι στιγμης οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού στην πρώτη φάση των ομίλων της Ευρωλίγκας...