Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τα δεδομένα για Περπέρογλου

Τα δεδομένα για Περπέρογλου
Πέμπτη, 12 Ιουλίου 2012 - 13:10

Στο Μεγάλο Λιμάνι ποτέ δεν έκρυψαν ότι προτεραιότητά τους αποτελεί κάθε καλός Έλληνας παίκτης, ποιοτικός, που μπορεί επάξια να σταθεί στην ομάδα και με βάση τον χαρακτήρα του!

Ο Στράτος Περπέρογλου ανήκει σε αυτή την κατηγορία των παικτών και απ’ ό,τι φαίνεται η συνεργασία που απεφεύχθη το καλοκαίρι του 2007, έχει μεγάλες πιθανότητες να γίνει πραγματικότητα ύστερα από μία πενταετία. Σάμπως και με τον Βασίλη Σπανούλη, το ίδιο δεν συνέβη; Δύο ανεπιτυχείς απόπειρες, μέχρι να πιάσει Λιμάνι στην 3η προσπάθεια!

Στην ουσία του θέματος όμως… Ο Στράτος Περπέρογλου δεν δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό. Έχει εκπνεύσει αυτό και στις πρώτες επαφές που είχε με τους ανθρώπους της «πράσινης» ΚΑΕ διαφάνηκε διαφορά στο οικονομικό κομμάτι. Στον Παναθηναϊκό σαφώς και βρίσκεται ο Έλληνας φόργουορντ στις προτεραιότητές τους και θα επιδιώξουν συνάντηση ώστε να γεφυρωθεί το «χάσμα» που διαφάνηκε, καθώς θέλουν να διατηρήσουν κάποιους παίκτες και δη Έλληνες από τον κορμό της ομάδας των τελευταίων ετών.

Σύντομα οριστικές εξελίξεις

Πώς ανακατεύεται το όνομα του Ολυμπιακού στην περίπτωση; Παρακολουθούσε στενά -υπό άκρα μυστικότητα φυσικά- την υπόθεση. Ποτέ δεν έκρυψαν στην Ακτή Θεμιστοκλέους ότι ο Στράτος Περπέρογλου αρέσει και μάλιστα πολύ και η ευτυχής συγκυρία διαφάνηκε φέτος, που ολοκληρώθηκε το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό!

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν κάνει τις απαραίτητες επαφές που χρειάζονταν, έχουν προχωρήσει, δε, σε μία άκρως ικανοποιητική πρόταση προς τον παίκτη και σύμφωνα με πληροφορίες το όλο θέμα βρίσκεται σε καλό δρόμο. Δεν είναι εύκολη υπόθεση, κυρίως για τον ίδιο τον παίκτη, για τον οποίο αναπόφευκτα θα παίξει ρόλο το αν θα τολμήσει να μετακινηθεί από τον «αιώνιο» αντίπαλο Παναθηναϊκό στον πρωταθλητή Ευρώπης και Ελλάδας Ολυμπιακό.

Διαβάστε επίσης

Η υπόθεση «Dream Team»

Η υπόθεση «Dream Team»

Η μεγαλοστομία του Κόμπε, οι απαντήσεις των παλαίμαχων και η ύβρις του Μόρνινγκ στο Σίδνεϊ.

Καλοφόρετος...

Καλοφόρετος...

Στην ομάδα που του αρμόζει και του αξίζει ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης. Έτοιμη η υποδοχή με σακούλες Σκλαβενίτη...