Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Θρύλος στην κορυφή

Ο Θρύλος στην κορυφή
Κυριακή, 2 Δεκεμβρίου 2012 - 00:40

Ο Ολυμπιακός την περσινή χρονιά κατάπληξε όλη την Ευρώπη με την επική ανατροπή στον τελικό της Κωνσταντινούπολης, ενώ στις εγχώριες διοργανώσεις επέστρεψε στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Για αυτό τον λόγο στην ανάδειξη των κορυφαίων από τον ΠΣΑΤ για το 2012, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 10 Δεκεμβρίου, η ομάδα μπάσκετ του Θρύλου φιγουράρει σε τρεις κατηγορίες. Σε αυτή του καλύτερου αθλητή - όπως ήταν και φυσιολογικό - επιλέχθηκε ο Βασίλης Σπανούλης. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού θα… κοντραριστεί για αυτόν τον τίτλο παρέα με τον κολυμβητή ανοιχτής θάλασσας των Πειραιωτών, Σπύρο Γιαννιώτη, και τον Ηλία Ηλιάδη.

Στην κορυφαία ομάδα του 2012 οι πρωταθλητές Ευρώπης και Ελλάδας θα «παλέψουν» απέναντι στην ομάδα του διπλού σκιφ ελαφρών βαρών γυναικών (Αλεξάνδρα Τσιάβου-Χριστίνα Γιαζιτζίδου) και την Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου.

Για τον τίτλο του κορυφαίου προπονητή της χρονιάς επιλέχθηκαν ο περσινός τεχνικός του Ολυμπιακού, Ντούσαν Ιβκοβιτς, ο προπονητής Κωπηλασίας, Τζιοβάνι Ποστιλιόνε και ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Φερνάντο Σάντος.

Διαβάστε επίσης

Όλοι ΣΕΦ!

Όλοι ΣΕΦ!

Τον Άρη αντιμετωπίζει ο Θρύλος το απόγευμα στο ΣΕΦ και ο κόσμος θα κάνει το καθήκον του!

Διαψεύδει για Σπανούλη

Διαψεύδει για Σπανούλη

Ο μάνατζερ του αρχηγού Μίσκο Ρασνάτοβιτς τονίζει πως δεν υπάρχει κανένα θέμα με το συμβόλαιο του πελάτη του.