Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ύψιστη τιμή για Σπανούλη

Ύψιστη τιμή για Σπανούλη
Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου 2012 - 19:56

Εκπληκτική χρονιά έκανε ο Βασίλης Σπανούλης, που είναι ανάμεσα στους δέκα υποψήφιους για τους καλύτερους Ευρωπαίους μπασκετμπολίστες του 2012. Ο πρόσφατα αναδειχθείς σε πολυτιμότερο παίκτη του Νοεμβρίου στην Ευρωλίγκα, συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες να αναδειχτεί σε καλύτερο Ευρωπαίο μπασκετμπολίστα, αν και δίπλα του έχει μερικά από τα πιο «δυνατά» ονόματα, όπως είναι οι Πο και Μαρκ Γκασόλ.

Οι δέκα υποψήφιοι έγιναν γνωστοί το βράδυ της Τρίτης και ο Σπανούλης βρίσκεται ανάμεσά σε αυτούς. Έχει κάνει καταπληκτική σεζόν με τον Ολυμπιακό και ακόμα και να μην τα καταφέρει, μόνο και μόνο που το όνομά του υπάρχει στους υποψήφιους, αυτό λέει πολλά.

Οι δέκα υποψήφιοι είναι οι εξής: Αντρέι Κιριλένκο (Ρωσία-Μινεσότα Τίμπεργουλβς), Γκόραν Ντράγκιτς (Σλοβενία-Φίνιξ Σανς), Πο Γκασόλ (Ισπανία-Λος Άντζελες Λέικερς), Μαρκ Γκασόλ (Ισπανία-Μέμφις Γκρίζλις), Ντανίλο Γκαλινάρι (Ιταλία-Ντένβερ Νάγκετς), Μάρσιν Γκορτάτ (Πολωνία-Φίνιξ Σανς), Νίκολα Πέκοβιτς (Μαυροβούνιο-Μινεσότα Τίμπεργουλβς), Ομέρ Ασίκ (Τουρκία-Χιούστον Ρόκετς), Τόνι Πάρκερ (Γαλλία-Σαν Αντόνιο Σπερς) και Βασίλης Σπανούλης, που είναι ο μόνος από τους υποψήφιους ο οποίος αγωνίζεται σε ομάδα εκτός ΝΒΑ.

Διαβάστε επίσης

Όλα μέσα...

Όλα μέσα...

Ούτε σε εκδήλωση δεν χάνει τρίποντο ο Παπανικολάου, ο οποίος βλέπει το καλάθι σαν βαρέλι.

Άι-Βασίλης ο Τζος!

Άι-Βασίλης ο Τζος!

Ο Αμερικανός παίκτης του Ολυμπιακού αγόρασε δώρα για τους συμπαίκτες, αλλά και τον προπονητή του.

Τα ψώνια των κορυφαίων!

Τα ψώνια των κορυφαίων!

Δείτε το απολαυστικό βίντεο με τους Σπανούλη, Χάινς, Παπανικολάου και Σλούκα να κάνουν shopping...