Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ζήτησαν 900 εισιτήρια!

Ζήτησαν 900 εισιτήρια!
Παρασκευή, 18 Ιανουαρίου 2013 - 00:06

Συνεχίζονται οι διεργασίες ανάμεσα στις εμπλεκόμενες πλευρές για τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, που θα διεξαχθεί στις 10 Φεβρουαρίου στο κλειστό του Ελληνικού. Μετά την πρώτη συνάντηση στα γραφεία της ΕΟΚ, σειρά πήρε την Πέμπτη μία πρώτη σύσκεψη στη ΓΑ.ΔΑ καθώς τον τελευταίο λόγο τον έχει η αστυνομία.

Οι ομάδες και η ΕΟΚ ζήτησαν να διεξαχθεί ο φετινός τελικός Κυπέλλου με περισσότερο κόσμο στο κλειστό, όχι δραματική αύξηση, αλλά 100 περισσότερα εισιτήρια για την κάθε ομάδα. Ο συγκεκριμένος αριθμός αφορά κυρίως την κεντρική εξέδρα. Μιλάμε βέβαια για 900 εισιτήρια (από 800) για την κάθε ομάδα.

Τον τελευταίο λόγο έχει η αστυνομία η οποία εξετάσει όλα τα ενδεχόμενα αν και κατά πόσο μπορεί να ελέγξει έναν συγκεκριμένο αριθμό οπαδών του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού για να δώσει το τελικό «οκ».

Στην σύσκεψη στη ΓΑ.ΔΑ παρέστησαν ο γενικός γραμματέας της ΕΟΚ Παναγιώτης Τσαγκρώνης, με τον πρόεδρο της επιτροπής πρωταθλημάτων και Κυπέλλου Ελλάδος Αριστείδη Γολέμη, ενώ την ΚΑΕ Ολυμπιακός εκπροσώπησε ο γενικός διευθυντής Χρήστος Σταυρόπουλος και ο υπεύθυνος ασφαλείας Κώστας Ζαχαρόπουλος. Από τη πλευρά του Παναθηναϊκού βρέθηκε ο υπεύθυνος ασφαλείας Μιχάλης Γεωργαντής.

Αναλυτικά και η ανακοίνωση που εξέδωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσαφίρισης:

«Πραγματοποιήθηκε σήμερα (17/1/2013) στα γραφεία της ΓΑΔΑ, συνάντηση των εκπροσώπων της Αστυνομίας, της ΕΟΚ, των ΚΑΕ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, καθώς και των Ολυμπιακών Ακινήτων για την διαμόρφωση των συνθηκών διεξαγωγής του τελικού Κυπέλλου στο γήπεδο του Ελληνικού (10/2/2013, 18:00).

Η ΕΟΚ, με την σύμφωνη γνώμη των δυο φιναλίστ του Κυπέλλου, εισηγήθηκε στον Ταξίαρχο και τον αστυνομικό διευθυντή, την αύξηση των εισιτηρίων για τον τελικό του 2013, κυρίως για το κεντρικό σκέλος των εξεδρών του γηπέδου του Ελληνικού.

Με την ταυτόχρονη τήρηση των αυστηρών μέτρων ασφαλείας που έχουν εφαρμοσθεί αποτελεσματικά και στο παρελθόν, η ΕΟΚ επιθυμεί να δοθεί η δυνατότητα εισόδου σε περισσότερους φιλάθλους, συγκριτικά με την διεξαγωγή των προηγούμενων τελικών. Αναμένεται η απόφαση της Αστυνομίας στην εισήγηση της διοργανώτριας αρχής.

Την ομοσπονδία εκπροσώπησαν ο γενικός γραμματέας, Π. Τσαγκρώνης και ο πρόεδρος της επιτροπής πρωταθλημάτων και Κυπέλλου, Α. Γολέμης, ενώ από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός παραβρέθηκε ο Μ. Γεωργαντής και από την ΚΑΕ Ολυμπιακός οι Χ. Σταυρόπουλος και Κ. Ζαχαρόπουλος».

Διαβάστε επίσης

Στο Top 10 ο Σερμαντίνι

Στο Top 10 ο Σερμαντίνι

Το εντυπωσιακό του κάρφωμα στις καλύτερες φάσεις της τέταρτης αγωνιστικής των αναμετρήσεων της Ευρωλίγκας.

Ξανά πατέρας ο αρχηγός

Ξανά πατέρας ο αρχηγός

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού αναμένεται να αποκτήσει το τρίτο του παιδί το οποίο θα είναι και αυτό αγόρι, όπως τα άλλα δύο που έχει.