Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Κάνετε μαγειρέματα»

«Κάνετε μαγειρέματα»
Πέμπτη, 31 Ιανουαρίου 2013 - 16:15

Η κλήρωση για τους διαιτητές του ντέρμπι του Θρύλου με τον ΠΑΟ πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, με τον γενικό διευθυντή των πρωταθλητών Χρήστο Σταυρόπουλο να κάνει λόγο για... μαγείρεμα. «Αυτό είναι... Master Chef», ήταν τα λόγια του κ. Σταυρόπουλου, με το μέλος της ΚΕΔ Κώστα Κορομηλά να λέει «μας προσβάλετε».

Υποψήφιοι για τους δύο πρώτους διαιτητές ήταν οι Χριστοδούλου, Αναστόπουλος, Σχινάς, Τανατζής και Πηλοΐδης και όσοι έμειναν ήταν υποψήφιοι για τη θέση του τρίτου διαιτητή, με τους Φούφη, Κορομηλά και Καρακατσούνη.

Εν τέλει, οι Τανατζής, Πηλοΐδης, Κορομηλάς θα είναι εκείνοι που θα διευθύνουν το ντέρμπι, με τον κ. Σταυρόπουλο, πάντως, να μην σταματά εκεί, καθώς εξέφρασε τα έντονα παράπονα του Ολυμπιακού για τη διαιτησία στην Πυλαία. «Δεν μας σέβεστε. Τα βλέπετε όπως θέλετε και δεν πιάνεστε πουθενά. Μιλάω για το συγκεκριμένο παιχνίδι και παραδέχομαι πως η ομάδα δεν έπαιξε καλά, αλλά αδικηθήκαμε στο τέλος».

Και κάπου εκεί, πετάχτηκε και ο αντιπρόεδρος του ΠΑΟ Μάνος Παπαδόπουλος... «Επειδή κάποιος ανήκει στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό μπορεί να βρίζει και να μην τιμωρείται; Αν είναι έτσι, να βάλουμε στους κανονισμούς στο τελευταίο λεπτό να μπορεί ο καθένας να βρίζει για να μη κρίνεται το παιχνίδι».

Διαβάστε επίσης

Δύο ράμματα ο Χάινς

Δύο ράμματα ο Χάινς

Στο τέταρτο δεκάλεπτο του αγώνα με την Φενέρ ο Χάινς αποχώρησε από το παιχνίδι, όντας χτυπημένος στο αριστερό του μάτι.

Κοντά στον Μάντζαρη!

Κοντά στον Μάντζαρη!

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Παναγιώτης Αγγελόπουλος, επισκέφτηκε τον 22χρονο γκαρντ του Θρύλου.

«Πρώτα η Φενέρ και ο ΠΑΟ»

«Πρώτα η Φενέρ και ο ΠΑΟ»

Ο Χρήστος Μαρμαρινός μίλησε για την περίπτωση κάποιας μεταγραφής αλλά και για τα προβλήματα τραυματισμών.