Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αυτός είναι ο αρχηγός

Αυτός είναι ο αρχηγός
Σάββατο, 16 Φεβρουαρίου 2013 - 13:07

Είναι ο ηγέτης του Θρύλου από τον οποίο ξεκινάνε τα πάντα στο παρκέ. Αρκετοί θα μπορούσαν να πουν ότι στο ματς με την Κίμκι δεν έκανε την εμφάνιση που όλοι θα ήθελαν, όμως εκείνος δήλωσε «παρών» όταν έπρεπε. Ο Βασίλης Σπανούλης απέναντι στους Ρώσους με την γλώσσα των αριθμών ήταν για άλλη μια φορά από τους πρωταγωνιστές του Θρύλου.

Ο αρχηγός των πρωταθλητών Ευρώπης και Ελλάδας, είναι η αλήθεια πως στην αρχή του ματς δεν ήταν και τόσο ενεργός στην επίθεση. Ο Σπανούλης όμως ανέβασε την απόδοση του εκεί που η μπάλα έκαιγε πραγματικά και παρέα με τον σούπερ Χάινς και τον ψυχωμένο Σλούκα έγειραν την πλάστιγγα υπέρ του Ολυμπιακού.

Ο Σπανούλης χτύπησε όποτε έπρεπε από τα 6,75μ, ενώ με το δίποντο στην μούρη του Πλάνινιτς και τις δύο βολές στο τέλος ουσιαστικά έδωσε το ροζ φύλλο στην ομάδα του.

Ο αρχηγός των Πειραιωτών όμως ήταν πολύτιμος μόνο σε αυτόν τον τομέα για τους νικητές. Ο «Κill Bill» μοίρασε εφτά ασίστ στους συμπαίκτες του, μπαίνοντας στο πάνθεον της διοργάνωσης αφού είναι ο ένατος παίκτης που ξεπερνάει τις 500 ασίστ στην Ευρωλίγκα, ενώ δεν έκανε ούτε ένα λάθος. Το τέλος της αναμέτρησης τον βρήκε να έχει πάει το προσωπικό του raking στο 24.

Διαβάστε επίσης

Πού; Τσάρος στη Μόσχα Νο2

Πού; Τσάρος στη Μόσχα Νο2

Έναν χρόνο και μία ημέρα μετά το «διπλό» επί της Ρούμπιν, δείξαμε και στο μπάσκετ ποιος είναι ο... τσάρος!

Μάγκες Αγγελόπουλοι!

Μάγκες Αγγελόπουλοι!

Δημοσιοποίησαν τη λίστα των διαπιστευμένων ατόμων που βρέθηκαν την περασμένη Κυριακή στο Ελληνικό...