Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Του «βγαίνει» η εμπιστοσύνη...

Του «βγαίνει» η εμπιστοσύνη...
Δευτέρα, 4 Μαρτίου 2013 - 18:10

Ένας από τους παίκτες του Ολυμπιακού στο μπάσκετ που έχει αμφισβητηθεί για τη μέχρι τώρα προσφορά του στην ομάδα, είναι ο Τζος Πάουελ. Ο Αμερικανός σέντερ των «ερυθρόλευκων» δεν έχει καταφέρει να αποδώσει ως τώρα τα αναμενόμενα και για αυτό ο κόσμος περιμένει περισσότερα απ’ αυτόν.

Όμως τόσο η διοίκηση, όσο και ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Μπαρτζώκας, έχουν δείξει εμπιστοσύνη στον Αμερικανό ενώ ο τελευταίος μάλιστα το έχει δηλώσει και ανοικτά ότι ξέρει τις δυνατότητες του παίκτη του και δεν έχει τεθεί θέμα αντικατάστασής του.

Και στα τελευταία δύο ματς του Ολυμπιακού με Μπεσίκτας και Καβάλα, εκτός έδρας, ο Πάουελ έχει προσφέρει περισσότερα πράγματα απ’ ότι στις προηγούμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις των Πειραιωτών. Δείχνει ότι είναι ο παίκτης που μπορεί πραγματικά να βοηθήσει τον Ολυμπιακό στις υποχρεώσεις του, γεγονός που ικανοποιεί τους πάντες στην ομάδα. Αρκεί φυσικά να υπάρξει και συνέχεια και να δείξει ο Πάουελ ότι του «βγαίνει» στο γήπεδο η εμπιστοσύνη που του δείχνουν όλοι στον Θρύλο και να τους το ξεπληρώσει ο ίδιος με τις επόμενες εμφανίσεις του σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Διαβάστε επίσης

Λίγες ώρες έμειναν

Λίγες ώρες έμειναν

Λίγες ώρες έχουν απομείνει ακόμα προκειμένου να δηλώσετε συμμετοχή στον διαγωνισμό της ΚΑΕ Ολυμπιακός...

Πρώτο στην Ευρωλίγκα

Πρώτο στην Ευρωλίγκα

Τα 2.000.000 views ξεπέρασε το κανάλι του Ολυμπιακού με το βίντεο απ' τις δυο καλύτερες φάσεις με την Καβάλα...

«Δεν το κατανοούμε»

«Δεν το κατανοούμε»

Ο Μίλας Τόμιτς τοποθετήθηκε για όσα έγιναν στην Καβάλα με την αστυνομία να επιτίθεται στους ΓΑΥΡΟΥΣ.