Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στο γήπεδο για τον Θρύλο!

Στο γήπεδο για τον Θρύλο!
Παρασκευή, 8 Μαρτίου 2013 - 11:05

Ο Θρύλος αντιμετωπίζει την Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ για την 10η αγωνιστική του Top-16 της Ευρωλίγκας και θέλει τη νίκη για να έχει ελπίδες να κατακτήσει μία από τις δυο πρώτες θέσεις του ομίλου και να έχει το πλεονέκτημα έδρας στα προημιτελικά.

Για τον λόγο αυτό, ο ποδοσφαιρικός Ολυμπιακός έδωσαν… βροντερό «παρών» στο φαληρικό κλειστό, έτσι ώστε να παρακολουθήσουν από κοντά την αναμέτρηση των πρωταθλητών Ευρώπης και Ελλάδας, κόντρα σε μία από τις κορυφαίες ομάδες στην Ευρώπη.

Συγκεκριμένα, ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος, ο Κώστας Μήτρογλου ο… συνήθης ύποπτος Μπάλας Μέγιερι και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Σάββας Θεοδωρίδης, βρέθηκαν στα επίσημα του ΣΕΦ.

Ο ποδοσφαιρικός Ολυμπιακός δείχνει την στήριξή του στην ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα και για ακόμα μία φορά αποδεικνύουν ότι η «ερυθρόλευκη» οικογένεια, είναι ενωμένη σαν γροθιά.

Μάλιστα, ο Ούγγρος γκολκίπερ των νταμπλούχων Ελλάδας όποτε του δίνεται η ευκαιρία βρίσκεται στο γήπεδο για να στηρίξει τις προσπάθειες του μπασκετικού Ολυμπιακού, ενώ λίγο πριν ξεκινήσει το παιχνίδι, θέλησε να ενημερώσει τους φίλους του στο twitter ότι βρίσκεται στο ΣΕΦ, «ανέβασε» φωτογραφία από το ζέσταμα των Πειραιωτών και έγραψε χαρακτηριστικά: «Πάμε γερά».

Διαβάστε επίσης

Νικητής ήταν ο λαός του!

Νικητής ήταν ο λαός του!

11.000 οπαδοί του Θρύλου έδωσαν δυναμικό «παρών» στις εξέδρες και βοήθησαν όσο μπορούσαν την ομάδα.

Δεν χάθηκε και τίποτα

Δεν χάθηκε και τίποτα

Η ήττα πείραξε, αλλά στόχος παραμένει η πρόκριση. Στον αγώνα με τη Σιένα, μάλιστα, παίζεται η δεύτερη θέση.

Τρέξτε να προλάβετε

Τρέξτε να προλάβετε

Λιγότερο από 1.300 εισιτήρια έχουν μείνει για το ματς της Πέμπτης κόντρα στην Μπάρτσα στο ΣΕΦ...