Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ερυθρόλευκο» θέαμα στην Πάτρα

«Ερυθρόλευκο» θέαμα στην Πάτρα
Τρίτη, 12 Μαρτίου 2013 - 00:20

Μπόλικο θέαμα προσέφεραν οι «ερυθρόλευκοι» στο 20ο All Star Game που διοργανώθηκε στην Πάτρα στο κλειστό του Απόλλωνα. Από την μεριά των Ελλήνων τον Ολυμπιακό εκπροσώπησαν οι Βασίλης Σπανούλης, Κώστας Παπανικολάου, Γιώργος Πρίντεζης, οι οποίοι μάλιστα ξεκίνησαν και βασικοί. Μαζί τους ήταν και ο Κώστας Σλούκας, που ήταν και από τους διακριθέντες με δέκα ασίστ.

Στην ομάδα των Ξένων για τον Θρύλο αγωνίστηκαν οι Κάιλ Χάινς και Εϊσι Λο, με τους δύο Αμερικανούς να κοουτσάρει ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Για την ιστορία η νικήτρια ομάδα στο 20ο All Star Game ήταν αυτή των Ξένων, όπου με τον Μπρεντ Πέτγουεϊ πρωταγωνιστή νίκησαν με 131-125. Ο σέντερ του ΑΓΟΡ ήταν ο απόλυτος «showman» εντός παρκέ με 26 πόντους, ενώ εκτός παρκέ τραγούδησε μέχρι και Κιάμο χαρίζοντας άφθονο γέλιο στον κόσμο που κατέκλεισε το κλειστό του Απόλλωνα.

Από την πλευρά των «ερυθρόλευκων» που βρέθηκαν στο παρκέ ο Βασίλης Σπανούλης πέτυχε εφτά πόντους, ο Γιώργος Πρίντεζης πρόσθεσε άλλους 11 πόντους και ο Σλούκας άλλους 2.

Ο Κώστας Παπανικολάου ήταν ο κορυφαίος από τους εκπροσώπους του Θρύλου με 15 πόντους, ενώ σε απόδοση τον ακολούθησε ο Χάινς με 13 πόντους και ένα τρίποντο (1). Θετικός και ο Έισι Λο με έξι πόντους και ισάριθμες ασίστ.

Διαβάστε επίσης

Ο προφέσορ του μπάσκετ

Ο προφέσορ του μπάσκετ

Σαν σήμερα, πριν από 13 χρόνια, ο Αλεξάνταρ Νίκολιτς αποχαιρέτησε τον μάταιο κόσμο νικημένος από τον καρκίνο.

Μπάλας... Χάινς!

Μπάλας... Χάινς!

Οι δύο αθλητές του Ολυμπιακού αντάλλαξαν φανέλες και έδειξαν τις καλές σχέσεις που υπάρχουν μεταξύ του τμήματος μπάσκετ και ποδοσφαίρου.

Περιμένουν πράξεις...

Περιμένουν πράξεις...

Οι ισχυροί άντρες του μπασκετικού Ολυμπιακού περιμένουν να δουν κινήσεις και όχι μόνο ανακοινώσεις...