Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Προκλήσεις Κορομηλά!

Προκλήσεις Κορομηλά!
Πέμπτη, 4 Απριλίου 2013 - 03:12

Το 2007 ο Κώστας Κορομηλάς και ο Νίκος Ζαβλανός ήταν… πρωταγωνιστές στο περίφημο non call του Διαμαντίδη πάνω στον Σκούνι Πεν. Τους ξέρουμε τόσα χρόνια αμφότερους, για το… σπρώξιμό τους στους «πράσινους» και την συμπάθεια που έχουν στο χρώμα αυτό (μας προκαλεί αλλεργία γι’ αυτό δεν το γράφουμε). Τους ξέρει όλο το πανελλήνιο πλέον για την εμπάθειά τους προς τους πρωταθλητές Ευρώπης και Ελλάδας!

Ό,τι έκαναν τότε ως διαιτητές, τα ίδια κάνουν και τώρα ως θεσμικά όργανα της ΚΕΔ. Σας θυμίζουμε ότι ο Κορομηλάς ήταν αυτός που επινόησε στο ΚΑΟΔ-Ολυμπιακός, ότι ο Μπαρτζώκας είχε αποκαλέσει τον κ. Μούστο, μεθύστακα και πιωμένο, κι όλα αυτά φυσικά τα έβγαλε από το… μυαλό του! Γέλασε όλο το πανελλήνιο, καθώς ο κ. Μούστος επικοινώνησε μαζί του και είπε στον Κορομηλά ότι ποτέ ο κόουτς των «ερυθρόλευκων» δεν αποκάλεσε έτσι τον ίδιο!

Καλά κρατάει η προπαγάνδα σας κύριοι, αλλά ποιοι είστε εσείς και δεν σέβεστε τον Ολυμπιακό; Σεβασμός στους κορυφαίους της Ευρώπης λοιπόν. Στην σημερινή κλήρωση της ΚΕΔ ο γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός Χρήστος Σταυρόπουλος, έβαλε στην θέση τους, τους Κορομηλά και Ζαβλανό που έλεγαν πάλι τα… δικά τους.

Διαβάστε τους διαλόγους μεταξύ τους και θα καταλάβετε:

ΜΑΝΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Βλέπω στο Πανελευσινιακός – ΠΑΟΚ έχετε βάλει Γκόντα, Κορομηλά, Σταματόπουλο. Και είδα και την περασμένη εβδομάδα στο Πανιώνιος – Παναθηναϊκός, μια έδρα πολύ καυτή με 2000 άτομα, δυο διαιτητές που δεν υπήρχαν μέσα στο γήπεδο.

ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ: Το έχουμε διαπιστώσει.

Μ.Π.: Εγώ δεν λέω αν το σφύριγμα είναι καλό, κακό. Δεν είναι διαιτητές αυτοί να παίξουν σε τέτοια έδρα. Δεν μπορούν να παίξουν.

Σ.Σ.: Το διαπιστώσαμε μετά το παιχνίδι. Δεν πιστεύαμε ότι δεν ανταποκρίνονταν στη ροή του αγώνα. Τι να κάνουμε; Καμιά φορά μας ρίχνουν έξω και εκτιθέμαστε εμείς. Ζητούμε συγνώμη όχι μόνο για σας και για τον Ολυμπιακό και για τον Ηλυσιακό και για τον Ίκαρο και για όλες τις ομάδες όταν όλες οι ομάδες δεν ανταποκρίνονται.

ΑΚΗΣ ΚΑΡΤΑΛΟΣ: Και για τους δυο δεν ήταν καλή η διαιτησία.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ: Οι Ταρενίδης και Πουρσανίδης είναι δηλαδή τιμωρημένοι;

ΝΙΚΟΣ ΖΑΒΛΑΝΟΣ: Δεν έχουν τιμωρηθεί παρότι δεν ήταν καλοί στον πειθαρχικό έλεγχο. Διαμαρτυρόταν ο Διαμαντίδης και άργησαν να του δώσουν τεχνική ποινή.

ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΡΟΜΗΛΑΣ: Δεν έδωσαν και το φάουλ στο Διαμαντίδη. Και ήταν στο τελευταίο λεπτό.

Χ.Σ.: Εδώ είναι φάουλ και όταν παίξαμε εμείς στον ΠΑΟΚ και έγινε αντιαθλητικό που δεν έδωσαν μας λέγατε ότι είναι ανθρώπινο λάθος. Και μετά έδωσαν τεχνική ποινή στον Μπαρτζώκα. Τότε δεν ήταν ανθρώπινο λάθος;

Κ.Κ.: Είναι οδηγία όταν είναι πρόσωπο με πρόσωπο η διαμαρτυρία του παίκτη στο διαιτητή να δίνεται τεχνική ποινή.

Χ.Σ.: Αν κέρδιζε ο Παναθηναϊκός θα έπαιζαν αυτοί οι διαιτητές;

Ν.Ζ.: Ο Ταρενίδης έχει έξι παιχνίδια στα 25. Πώς να παίξει;

Χ.Σ.: Ο Πουρσανίδης;

Ν.Ζ.: Ο Πουρσανίδης έχει 12 στα 25.

Χ.Σ.: Α2 θα παίξει;

Ν.Ζ.: Όχι. Δεν παίζει Α2 ο Πουρσανίδης.

Κ.Κ.: Είναι λάθος που κάνουμε συζήτηση εδώ.

Χ.Σ.: Λάθος που κάνουμε συζήτηση;

Κ.Κ.: Φυσικά και είναι λάθος. Η εντολή της Ομοσπονδίας είναι καμία συζήτηση. Η διαδικασία είναι η κλήρωση και τέρμα.

Χ.Σ.: Τότε γιατί μας φωνάζετε εδώ, χούντα έχουμε; Δεν μπορούμε να μιλήσουμε; Κάντε την κλήρωση και τελείωσε. Θα με τρελάνεις πρωί, πρωί;

Κ.Κ.: Καμία συζήτηση. Τελείωσε.

Χ.Σ.: Για σοβαρέψου λίγο.

Σ.Σ.: Ρε παιδιά ηρεμία. Τι έγινε;

Χ.Σ.: Δεν άκουσες τι είπε;

Σ.Σ.: Δεν άκουσα.

Κ.Κ.: Τι τον φωνάζεις, να μας κάνει νταντά;

Χ.Σ.: Σηκώνεσαι για να μας βαρέσεις; Μη μας φωνάζετε. Υπάρχει τέτοια οδηγία; Γιατί φεύγετε; Στέλιο.

Κ.Κ.: Γιατί τέτοια σχέση έχουμε;

Σ.Σ.: Εντάξει ρε παιδιά. Ηρεμία.

Χ.Σ.: Υπάρχει τέτοια οδηγία; Μη μας στέλνετε τότε χαρτί. Την καραμέλα της Ευρωλίγκας δεν μας την είπες σήμερα, που μας τη λες συνέχεια.

Διαβάστε επίσης

Παλιά όσο η ζωή

Παλιά όσο η ζωή

Ο οδυνηρός τραυματισμός του Κέβιν Γουέιρ έγινε το όχημα του Λούιβιλ για να πάρει την άνετη νίκη επί του Ντιουκ.