Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Στο ίδιο υψηλό επίπεδο»

«Στο ίδιο υψηλό επίπεδο»
Τρίτη, 16 Απριλίου 2013 - 11:38

Ο Γιώργος Πρίντεζης μίλησε στην Ευρωλίγκα για τη φιλοσοφία του Ολυμπιακού και το dna του, λέγοντας ότι «το κλειδί για μας είναι ότι είμαστε ίδια ομάδα με πέρσι».

Ο υπαρχηγός του Θρύλου αρχικά επισήμανε: «Παίζουμε με ενέργεια στην άμυνα και θέλουμε να τρέξουμε, να παίζουμε πικ εν ρολ. Οταν παίζουμε όλοι ενωμένοι και ο καθένας από μας δίνει στην προσπάθειά του το 100%, τότε αυτή η ομάδα και θα προχωράει μπροστά και θα κερδίσει πολλά πράγματα».

Στη συνέχεια, στάθηκε στη δημιουργία της ομάδας ουσιαστικά από πέρσι: «Αυτή η ομάδα ξεκίνησε να χτίζεται βασιζόμενη σε καλούς παίκτες και καλά παιδιά. Με Έλληνες κυρίως και κάποιους Ευρωπαίους και Αμερικανούς που θα είχαν τη δυνατότητα να μείνουν για πολλά χρόνια στην ομάδα. Και αυτό ακριβώς το γεγονός είναι που μου αρέσει πολύ στην ομάδα».

Για το αν πρέπει να κάνει το κάτι παραπάνω στην ομάδα μετά το νικητήριο σουτ της Ευρωλίγκας, αν οι αρμοδιότητές του έχουν αυξηθεί: «Εγώ από την πλευρά μου προσπαθώ να βοηθήσω την ομάδα όσο περισσότερο μπορώ. Τίποτα άλλο… Δεν προσπαθώ να κάνω κάτι έξτρα. Φτιάξαμε μια καλή ομάδα πέρσι, η οποία συνεχίζει να αγωνίζεται και φέτος στο ίδιο υψηλό επίπεδο. Είναι εύκολο για μένα να προσπαθώ και να δίνω αυτό που μπορώ. Τίποτα παραπάνω».

«ΗΓΕΤΗΣ Ο ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ»
Ολοκληρώνοντας, έκανε λόγο για τον Βασίλη Σπανούλη: «Ηγέτης αυτής της ομάδας είναι ο Σπανούλης, οπότε όλοι οι υπόλοιποι τον ακολουθάμε».

Διαβάστε επίσης

Στο Final 4 η Ρεάλ!

Στο Final 4 η Ρεάλ!

Η «βασίλισσα» νίκησε στο Τελ Αβίβ την Μακάμπι με 57-69 και πήρε το πρώτο εισιτήριο για το Λονδίνο...

«Τα δίνεις όλα...»

«Τα δίνεις όλα...»

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Κώστας Καραπαπάς, για τη νίκη του Θρύλου με την Εφές...