Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στο ΣΕΦ θα γίνει «κόλαση»

Στο ΣΕΦ θα γίνει «κόλαση»
Τρίτη, 23 Απριλίου 2013 - 19:31

Στο 2-2 είναι η σειρά του Ολυμπιακού με αντίπαλο την Εφές. Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα προηγήθηκαν με 2-0 μετά τις νίκες τους στον Πειραιά, έχασαν τα άλλα δύο ματς στην Τουρκία και πλέον κρατάνε την τύχη στα χέρια τους. Για αυτό, άλλωστε, πάλευαν όλη τη σεζόν. Για το πλεονέκτημα της έδρας. Αφού το έχουν λοιπόν, ας το αξιοποιήσουν.

Ο κόσμος θα είναι εκεί την Παρασκευή. Τα εισιτήρια έχουν αρχίσει να εξαφανίζονται σιγά σιγά και όπως όλα δείχνουν, τα τουρκαλάκια δεν θα γλιτώσουν. Ο πύρινος λαός θα είναι εκεί να δώσει τη δική του «παράσταση» και ώθηση στους παίκτες.

Το ΣΕΦ θα θυμίσει τις καλές εποχές, όπου όταν είναι κατάμεστο, όλοι οι αντίπαλοι προσκυνούν, πόσο μάλλον οι Τούρκοι, που μακριά από το γήπεδό τους, χάνουν μεγάλο μέρος από τη δύναμή τους. Όταν δουν, μάλιστα, τη δύναμη του κόσμου, θα λυγίσουν...

Διαβάστε επίσης

Τώρα... σκίστε την Εφές!

Τώρα... σκίστε την Εφές!

Νίκη ρυθμού με 85-60 για τον Ολυμπιακό επί του Πανελευσινιακού που πλέον στρέφει την προσοχή του στον τελικό με την Εφές για την πρόκριση στο Λονδίνο...

Ελάτε στον Περαία!

Ελάτε στον Περαία!

Τα εισιτήρια για τον αγώνα με αντίπαλο την Εφές εξαφανίστηκαν και οι Τούρκοι θα προσκυνήσουν τον αυτοκράτορα.

ΠΑΝΖΟΥΡΛΙΣΜΟΣ!

ΠΑΝΖΟΥΡΛΙΣΜΟΣ!

Χαμός από τον κόσμο του Θρύλου για το ματς με την Εφές, καθώς έχουν πουληθεί αρκετά εισιτήρια.

«Ίσως μπορώ να βοηθήσω»

«Ίσως μπορώ να βοηθήσω»

Στο παιχνίδι με τον Πανελευσινιακό και την άνετη νίκη του Ολυμπιακού με 85-60 ο Ντόρον Πέρκινς έκανε την πρώτη του καλή εμφάνιση με την φανέλα των Πειραιωτών.