Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Αυτόν τον Ολυμπιακό θέλουμε»

«Αυτόν τον Ολυμπιακό θέλουμε»
Σάββατο, 27 Απριλίου 2013 - 13:06

Ευτυχισμένοι ήταν οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, με την πρόκριση των πρωταθλητών Ευρώπης και Ελλάδας στο φετινό Final 4 της Ευρωλίγκας. Αμφότεροι μοίρασαν συγχαρητήρια στον Γιώργο Μπαρτζώκα και τους παίκτες του, αλλά και στον κόσμο που γέμισε το ΣΕΦ.

«Τα όνειρα θα γίνουν πραγματικότητα αν το ξαναπάρουμε στο Λονδίνο, αυτό είναι το όνειρό μας. Η πρόκριση στο Final 4 είναι το ενδιάμεσο για να το πετύχουμε αυτό, είναι η τέταρτη φορά που το πετυχαίνουμε στα τελευταία πέντε χρόνια από το 2009 όταν πήραμε τις μετοχές. Δε νομίζω ότι είναι θέμα συνταγής. Προσαρμόζουμε την κατάσταση και θέλουμε να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό. Επιλέξαμε έναν προπονητή που πετυχαίνει κάτι τέτοιο πρώτη φορά, κάνοντας εννέα νίκες εκτός έδρας και συνεχίζουμε», ήταν τα λόγια του Παναγιώτη Αγγελόπουλου, ο οποίος μίλησε πρώτος.

Στη συνέχεια, το λόγο πήρε ο αδερφός του, Γιώργος, ο οποίος δήλωσε: «Δεν ασχολούμαστε αν είμαστε εμείς πετυχημένοι ή όχι. Αυτό που ξέρω είναι πως είμαστε περήφανοι για αυτή την ομάδα, όπως παίζει και κερδίζει τους στόχους της. Πετύχαμε εννέα νίκες εκτός έδρας φέτος και νομίζω μόνο η Μπαρτσελόνα έχει δέκα. Σε πολλά γήπεδα της Ευρώπης μας αποθέωσαν, παίζουμε το μπάσκετ που μας αρέσει και είμαστε περήφανοι για την ομάδα με τον κόουτς κ. Μπαρτζώκα. Δεν είναι κάποιο θέμα δικαίωσης αισθανόμαστε ευχαριστημένοι και τρελαμένοι, ήταν όντως μία δύσκολη μετάβαση από τον Ντούσαν Ίβκοβιτς σε έναν Έλληνα προπονητή αλλά πετύχαμε μία μεγάλη επιτυχία και είμαστε περήφανοι για αυτό.

Τέλος, ο λόγος πέρασε στο κόουτς Γιώργο Μπαρτζώκα που τόνισε από την πλευρά ότι: «Δεν περιγράφονται με λόγια τα συναισθήματα που νιώθουμε. Νομίζω ότι όλοι νιώθουμε πολύ χαρούμενοι και εγώ προσωπικά μόνο που είδα τη χαρά στους προέδρους. Το καλοκαίρι είχαμε συζητήσει και είχαμε πει ότι βασικός μας στόχος είναι να είμαστε στο Final 4. Αλλά φυσικά και ο κόσμος μας σε αυτές τις δύσκολες εποχές που ζούμε ένιωσε μία μεγάλη χαρά και θα πρέπει γενικά να είναι χαρούμενος με την ομάδα γενικά. Και για αυτούς τους παίκτες που ο κορμός τους είναι από Έλληνες».

Διαβάστε επίσης

ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΓΑΥΡΟΙ!

ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΓΑΥΡΟΙ!

Τρελοί πανηγυρισμοί από τους ιδιοκτήτες του Θρύλου μετά το τέλος του αγώνα με αντίπαλο την Εφές.