Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Θα κάνουμε το παιχνίδι μας»

«Θα κάνουμε το παιχνίδι μας»
Παρασκευή, 17 Μαΐου 2013 - 04:16

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Πέμπτη στα Ιλίσια την τοπική ομάδα για το εξ αναβολής παιχνίδι της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1.

Ο εκ των βοηθών του Γιώργου Μπαρτζώκα Μίλαν Τόμιτς, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, για το αυριανό παιχνίδι των πρωταθλητών Ευρώπης και Ελλάδας, αναφέροντας ότι οι Πειραιώτες πρέπει να αφήσουν στην άκρη τους πανηγυρισμούς από την κατάκτηση της Ευρωλίγκας και να κάνουν το παιχνίδι τους.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Προερχόμαστε από μια τεράστια επιτυχία, αλλά θα πρέπει να γυρίσουμε τον διακόπτη και να αφήσουμε πίσω τα όσα έγιναν στο Final 4. Το ξέρουμε, δεν θα είναι εύκολο, αλλά πρέπει να το κάνουμε.

Πέρσι, μετά την κατάκτηση της Ευρωλίγκας, είχαμε δώσει ματς για τους τελικούς, φέτος η προσαρμογή θα είναι κάπως πιο εύκολη καθώς έχουμε δύο ματς για την κανονική περίοδο πριν μπούμε στα παιχνίδια για τα πλέι οφ.

Ο Ηλυσιακός παλεύει για την παραμονή του και ξέρουμε πως γι' αυτούς το παιχνίδι είναι πάρα πολύ σημαντικό. Εμείς θα κάνουμε ό,τι και σε όλα τα υπόλοιπα ματς, αρχή μας είναι η πιεστική άμυνα ώστε να μπορέσουμε να βγάλουμε φάσεις και στην επίθεση».

Διαβάστε επίσης

Πάντα κοντά στον αρχηγό!

Πάντα κοντά στον αρχηγό!

Η οικογένεια του Βασίλη Σπανούλη, βρίσκεται πάντα στο πλευρό του αρχηγού των πρωταθλητών Ευρώπης.