Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πρώτα το Ρέθυμνο και μετά... τελικοί!

Πρώτα το Ρέθυμνο και μετά... τελικοί!
Σάββατο, 25 Μαΐου 2013 - 03:40

Ο Ολυμπιακός πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά του πρωταθλήματος της Α1, με την εκτός έδρας νίκη που πέτυχε στην Πάτρα κόντρα στον Απόλλωνα με σκορ 83-73 και πηγαίνοντας τη σειρά των προημιτελικών στο 2-0! Οι «ερυθρόλευκοι» στα ημιτελικά θα βρουν απέναντί τους τον ΑΓΟΡ.

Στο ματς της Πάτρας, παρά το γεγονός ότι ο Θρύλος μπήκε δυνατά στο πρώτο δεκάλεπτο και τελείωσε με μία διαφορά 8 πόντων με σκορ 21-13, η συνέχεια δεν ήταν και η επιθυμητή. Και αυτό φάνηκε από το γεγονός ότι στο ημίχρονο ο Απόλλων Πατρών ήταν η ομάδα που είχε το προβάδισμα στο σκορ με δύο πόντους και σκορ 41-39! Στην τρίτη περίοδο το ματς ήταν αρκετά αμφίρροπο με το σκορ να έχει πολλές διακυμάνσεις και να μην υπάρχει κάποια ομάδα που να ξεχωρίζει.

Αυτά όμως μέχρι τα μέσα της τέταρτης περιόδου, όταν ο Ολυμπιακός δυνάμωσε την άμυνά του και άρχισε να βγάζει καλές επιθέσεις και έτσι έφτασε στη νίκη με διαφορά δέκα πόντων με σκορ 83-73.

Το live του αγώνα

Η τέταρτη περίοδος

10ο λεπτό

Ο Ολυμπιακός «καθάρισε» τον Απόλλων Πατρών και νίκησε με διαφορά δέκα πόντων με σκορ 83-73, παίρνοντας την πρόκριση στα ημιτελικά όπου θα βρει απέναντί του το Ρέθυμνο.

8ο λεπτό

Ο Ολυμπιακός διατηρεί στο ματς το προβάδισμα των 8 πόντων με σκορ 78-70 και έχει το πάνω χέρι για να φύγει με τη νίκη από την Πάτρα. Με Λο, Σπανούλη, Περπέρογλου, Άντιτς και Χάινς παίζει ο Ολυμπιακός στην πεντάδα του.

6ο λεπτό

Με τρίποντο του Σπανούλη ο Ολυμπιακός ξεφεύγει στο ματς με 8 πόντους και διαμορφώνει το σκορ 76-68.

4ο λεπτό

Ωραία συνεργασία του Άντιτς με τον Χάινς μέσα στη ρακέτα των γηπεδούχων με τον Αμερικανό να καρφώνει εντυπωσιακά για το 72-67.

2ο λεπτό

Με εντυπωσιακό κάρφωμα του Κάιλ Χάινς ο Ολυμπιακός προηγείται με 5 πόντους με σκορ 68-63. Η πεντάδα του Θρύλου αποτελείται από τους Σλούκα, Σπανούλη, Παπανικολάου, Άντιτς και Χάινς.

Η τρίτη περίοδος

10ο λεπτό

Τέλος του τρίτου δεκαλέπτου στο ματς με τον Ολυμπιακό να προηγείται με τρεις πόντους με σκορ 63-60, με τον Σλούκα να σημειώνει καλάθι στο τέλος της περιόδου.

8ο λεπτό

Ματς με τρομερές διακυμάνσεις γίνεται στην Πάτρα με τον Απόλλωνα να προηγείται με 60-59 με εύστοχο σουτ τριών πόντων.

6ο λεπτό

Ο Ολυμπιακός πήρε και πάλι το προβάδισμα με σκορ 54-51 με τρίποντο του Βασίλη Σπανούλη.

4ο λεπτό

Στο +4 οι γηπεδούχοι με σκορ 48-44. Αρκετά εύστοχος ο Απόλλων Πατρών με τον Ολυμπιακό να σκοράρει μόνο με τον Σπανούλη.

2ο λεπτό

Πέρασε μπροστά ο Ολυμπιακός με ένα δίποντο του Βασίλη Σπανούλη με σκορ 41-39.

* Η πεντάδα του Ολυμπιακού αποτελείται από τους Λο, Σπανούλη, Παπανικολάου, Πρίντεζη και Πάουελ.

Η δεύτερη περίοδος

10ο λεπτό

Με έναν πόντο πίσω τελειώνει το ημίχρονο ο Ολυμπιακός, καθώς στο δεύτερο δεκάλεπτο η εμφάνιση δεν ήταν παρόμοια με του πρώτου. Με σκορ 37-36 προηγείται ο Απόλλων Πατρών του Ολυμπιακού.

8ο λεπτό

Στους 2 πόντους έχει μειώσει ο Απόλλωνας σε σκορ 29-27. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν εκνευριστεί στο ματς και για αυτό έχουν χάσει τον ρυθμό τους.

6ο λεπτό

Με ένα σερί 4-0 οι γηπεδούχοι έχουν μειώσει σε 27-22, ενώ ο Ολυμπιακός από την άλλη έχει συνεχόμενες κακές επιθέσεις. Η πεντάδα του Θρύλου αποτελείται από τους Σλούκα, Σπανούλη, Περπέρογλου, Άντιτς και Χάινς.

4ο λεπτό

Δεν έχει αλλάξει το σκορ στον αγώνα με τον Ολυμπιακό να συνεχίζει να έχει το πάνω χέρι στο ματς με 9 πόντους με σκορ 27-18.


2ο λεπτό

Ο Ολυμπιακός προηγείται με 9 πόντους του Απόλλωνα με σκορ 27-18. Οι Πειραιώτες έχουν επιβάλλει πλέον τον δικό τους ρυθμό στον αγώνα και αυτό φαίνεται στο παρκέ. Ο Χάινς έχει μπει στη θέση του Πάουελ.

* Με τους Λο, Γκετσεβίτσιους, Περπέρογλου, Άντιτς και Πάουελ η πεντάδα του Ολυμπιακού.

Η πρώτη περίοδος

10ο λεπτό

Τέλος του πρώτου δεκαλέπτου με τον Ολυμπιακό να προηγείται με σκορ 21-13, με τον Γκετσεβίτσιους να σκοράρει στην εκπνοή του χρόνου αλλά δεν μέτρησε το καλάθι.

8ο λεπτό

Στο +9 ο Θρύλος κόντρα με σκορ 19-10. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν αρχίσει να τρέχουν στο ματς και να βγάζουν και εύκολους αιφνιδιασμούς.

6ο λεπτό

Άρχισαν να μπαίνουν τα σουτ στον αγώνα και από τις δύο ομάδες και το σκορ έχει διαμορφωθεί σε 13-10 υπέρ του Ολυμπιακού.

4ο λεπτό

Προβάδισμα τεσσάρων πόντων για τον Ολυμπιακό με σκορ 7-3, μετά από εύστοχο τρίποντο του Γιώργου Πρίντεζη. Ίδια παραμένει η πεντάδα των «ερυθρόλευκων» στο ματς.

2ο λεπτό

Μικρό το σκορ σε αυτά τα πρώτα λεπτά με τον Ολυμπιακό να προηγείται με 4-3, χωρίς όμως να έχει... τρέξει ιδιαίτερα ως τώρα στον αγώνα.

* Ο Ολυμπιακός ξεκινάει το ματς με τους Λο, Σπανούλη, Παπανικολάου, Πρίντεζη και Πάουελ στην πεντάδα του.

Διαβάστε επίσης

«Μόνο ο Σπανούλης στο ΝΒΑ»

«Μόνο ο Σπανούλης στο ΝΒΑ»

Την άποψή του πως μόνο ο αρχηγός του Ολυμπιακού θα μπορούσε να σταθεί επάξια στο ΝΒΑ εξέφρασε ο Διαμαντίδης.

Η φωτογράφιση των κορυφαίων!

Η φωτογράφιση των κορυφαίων!

Δείτε τις φωτογραφίες των πρωταθλητών Ευρώπης με το βαρύτιμο τρόπαιο ανά χείρας, για την διαφημιστική καμπάνια της Ευρωλίγκας.

Ο Θρύλος της Ευρώπης!

Ο Θρύλος της Ευρώπης!

Μία φωτογραφία... χίλιες λέξεις δημοσίευσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός την οποία δημιούργησε ΓΑΥΡΟΣ...