Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δεν τον άφησαν!

Δεν τον άφησαν!
Δευτέρα, 10 Ιουνίου 2013 - 11:23

Δεν μπόρεσε ο Ολυμπιακός να κάνει το «διπλό» στο ΟΑΚΑ κόντρα στον ΠΑΟ στον δεύτερο τελικό του πρωταθλήματος της Α1, καθώς ηττήθηκε με σκορ 63-52 και έγινε το 2-0 στη σειρά των τελικών. Ο Ολυμπιακός στο πρώτο ημίχρονο έδειξε ότι μπορεί να πάρει τη νίκη εκτός έδρας στο ΟΑΚΑ με τον ΠΑΟ, αλλά η συνέχεια δεν ήταν αυτή που έπρεπε. Στην πρώτη περίοδο του ματς οι «ερυθρόλευκοι» παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ στην αρχή, τελείωσαν το πρώτο δεκάλεπτο με +5 με σκορ 21-16.

Και στη δεύτερη περίοδο της αναμέτρησης οι Πειραιώτες συνέχισαν το καλό μπάσκετ, παίζοντας καλή άμυνα και έχοντας καλές λύσεις και στην επίθεσή τους. Έτσι μπόρεσαν να προηγηθούν ακόμη και με 8 πόντους αλλά το ημίχρονο έληξε με δύο πόντους μπροστά τον Θρύλο με σκορ 31-29.

Από τα μέσα της τρίτης περιόδου και μετά όμως ο Ολυμπιακός «μπλόκαρε» και έδωσε το δικαίωμα στον ΠΑΟ να ισοφαρίσει αλλά και να προηγηθεί παράλληλα. Προβάδισμα το οποίο δεν το έχασε μέχρι το τέλος του αγώνα, αφού οι κακές επιλογές στην επίθεση από τους «ερυθρόλευκους» συνεχίστηκαν ενώ και στην άμυνα χάθηκε η καλή συγκέντρωση που υπήρχε!

Έτσι φτάσαμε στο τελικό 63-52 του αγώνα και η σειρά των τελικών να πηγαίνει στο 2-0 και τώρα την Τετάρτη στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας υπάρχει μόνο μία λέξη για τον Ολυμπιακό... ΝΙΚΗ!

Το live του αγώνα

Η τέταρτη περίοδος

10ο λεπτό

Τέλος του αγώνα ο Ολυμπιακός ηττήθηκε στο ΟΑΚΑ με σκορ 63-52, με τους «ερυθρόλευκους» στο δεύτερο ημίχρονο να μην έχουν καθόλου καλή συγκέντρωση στο ματς με συνέπεια να μην μπορούν να κρατήσουν την καλή απόδοση που είχαν.

8ο λεπτό

Οι διαιτητές δεν μετρούν καλάθι του Χάινς σε λήξη του χρόνου, δίνουν ανύπαρκτο φάουλ στον Σπανούλη και στέλνουν τον Μασιούλης στη γραμμή των ελευθέρων βολών και το σκορ είναι στο 60-50. Οι «ερυθρόλευκοι» όμως δεν έχουν καθαρό μυαλό στις επιθέσεις τους και παίρνουν λάθος επιλογές.

6ο λεπτό

Ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να είχε μειώσει στους 3 πόντους αλλά ο Χάινς έχασε δύο ελεύθερες βολές και το σκορ είναι 55-50.

4ο λεπτό

Στο -7 ο Ολυμπιακός με σκορ 55-48. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν σωστές επιλογές στην επίθεσή τους, ενώ η πεντάδα αποτελείται από τους Σλούκα, Σπανούλη, Παπανικολάου, Περπέρογλου και Χάινς.

2ο λεπτό

* Η πεντάδα του Ολυμπιακού αποτελείται από τους Λο, Σπανούλη, Περπέρογλου, Πρίντεζη και Χάινς.

Η τρίτη περίοδος

10ο λεπτό

Έχουν αρχίσει τα... ωραία στο ΟΑΚΑ οι διαιτητές! Ο Πέρο Άντιτς καρφώνει και του γίνεται δύο φορές φάουλ, μία πριν την προσπάθεια και μία κατά τη διάρκεια της προσπάθειάς του και οι διαιτητές του δίνουν τεχνική ποινή για διαμαρτυρία. Το σκορ στο τέλος της περιόδου είναι 53-45.

8ο λεπτό

Ο Ολυμπιακός έχει χάσει τη συγκέντρωσή του και έχει δώσει το δικαίωμα στον ΠΑΟ να περάσει μπροστά στο σκορ με 48-43.

6ο λεπτό

Στο +2 ο Ολυμπιακός με 43-41. Ο Κατσίβελης βγήκε από το παρκέ κουτσαίνοντας. Η πεντάδα των «ερυθρόλευκων» αποτελείται από τους Σλούκα, Σπανούλη, Περπέρογλου, Πρίντεζη και Χάινς.

4ο λεπτό

Μπροστά ο Θρύλος με 41-38 με τον Δημήτρη Κατσίβελη να έχει 2/2 τρίποντα μέχρι τώρα στην τρίτη περίοδο. Στο παρκέ έχει μπει ο Χάινς αντί του Πάουελ.

2ο λεπτό

Προηγείται ο Ολυμπιακός με 4 πόντους με σκορ 34-30. Οι διαιτητές έχουν αρχίσει τα... περίεργά τους και ο Ολυμπιακός έχει κιόλας φτάσει τα τρία φάουλ στο δεκάλεπτο!

* Άρχισε το δεύτερο ημίχρονο και ο Ολυμπιακός έχει στην πεντάδα του τους Κατσίβελη, Σπανούλη, Παπανικολάου, Πρίντεζη και Πάουελ.

Η δεύτερη περίοδος

10ο λεπτό

Ο ΠΑΟ μείωσε σε 31-29 με τον Παπανικολάου να προλαβαίνει σε 2,5 πριν το τέλος του ημιχρόνου να κάνει το τρίποντο από το κέντρο του γηπέδου, αλλά η μπάλα μπήκε και βγήκε! Τέλος του πρώτου ημιχρόνου με τον Ολυμπιακό να έχει πάρει το προβάδισμα ακόμη και με 8 πόντους διαφορά ενώ το τελικό σκορ του πρώτου ημιχρόνου είναι 29-31 υπέρ των «ερυθρόλευκων».

8ο λεπτό

Με ωραίο καλάθι του Βασίλη Σπανούλη και φτάνοντας τους 8 πόντους ο Ολυμπιακός προηγείται με 29-22 του ΠΑΟ. Μέσα ο Παπανικολάου αντί του Περπέρογλου ο οποίος ήταν πολύ καλός στην άμυνα.

6ο λεπτό

Στο +5 ο Ολυμπιακός που συνεχίζει να έχει καλή άμυνα απέναντι στις επιθέσεις του ΠΑΟ. Στην πεντάδα έχει μπει ο Σερμαντίνι.

4ο λεπτό

Προηγούνται οι Πειραιώτες με 25-19. Οι «ερυθρόλευκοι» παίζουν πολύ καλή άμυνα και σε αυτά τα πρώτα λεπτά της δεύτερη περιόδου έχουν δεχτεί μόλις 3 πόντους από ένα τρίποντο του Ούκιτς. Έχει μπει ο Σπανούλης αντί του Γκετσεβίτσιους και ο Σλούκας αντί του Λο.

2ο λεπτό

Μπροστά οι «ερυθρόλευκοι» στο σκορ με 23-19 με τον Έισι Λο να σκοράρει για τον Ολυμπιακό. Στο παρκέ ο Στράτος Περπέρογλου αντί του Κώστα Παπανικολάου.

* Ο Ολυμπιακός αρχίζει τη δεύτερη περίοδο με τους Λο, Γκετσεβίτσιους, Παπανικολάου, Άντιτς και Χάινς.

Η πρώτη περίοδος

10ο λεπτό

Ο Ολυμπιακός με καλάθι του Παπανικολάου στη λήξη της περιόδου έκανε το 21-16 και προηγείται στο ματς. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στα τελευταία λεπτά της περιόδου έβαλε στο παρκέ τον Γκετσεβίτσιους για να δώσει ανάσες στον Σπανούλη.

8ο λεπτό

Στην πεντάδα τα νέα πρόσωπα είναι αυτά των Σλούκα, Άντιτς αντί των Λο και Πρίντεζη αντίστοιχα. Ο Ολυμπιακός πέρασε μπροστά για πρώτη φορά στο ματς με τρίποντο του Σπανούλη με σκορ 14-12, αλλά ο Γκουίν απάντησε και το σκορ έχει διαμορφωθεί 15-14.

6ο λεπτό

Ο Ολυμπιακός έχει μειώσει σε 12-10 με ένα τρίποντο του Πρίντεζη και δίποντο του Παπανικολάου. Στην πεντάδα των Πειραιωτών είναι ο Χάινς ο οποίος μπήκε στη θέση του Πάουελ που έφτασε τα δύο φάουλ.

4ο λεπτό

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έβαλε στο παρκέ τον Έισι Λο στη θέση του Δημήτρη Κατσίβελη. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν δυναμώσει την άμυνά τους και το σκορ είναι 8-5.

2ο λεπτό

Ο Ολυμπιακός έχει δώσει τα σουτ στον ΠΑΟ και είναι πίσω στο σκορ με 8-3. Από τους «ερυθρόλευκους» έχει σκοράρει ο Σπανούλης με σουτ τριών πόντων.

* Ο Ολυμπιακός ξεκινάει το ματς με τους Κατσίβελη, Σπανούλη, Παπανικολάου, Πρίντεζη και Πάουελ.

Διαβάστε επίσης

ΣΑΣ ΕΙΔΕ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ!

ΣΑΣ ΕΙΔΕ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ!

Ο Χάινς ΣΚΟΡΑΡΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ, οι διαιτητές όμως δεν το μέτρησαν... Και γιατί να το μετρήσουν;

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΓΚΡΙ!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΓΚΡΙ!

Δείτε το τρομερό βίντεο, όπου ο Άντιτς τιμωρείται με τεχνική ποινή, επειδή ζήτησε το ΚΑΘΑΡΟ φάουλ που του έγινε.