Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ο πρωτάρης Πάουελ»

«Ο πρωτάρης Πάουελ»
Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2013 - 20:51

Η σειρά του Τζος Πάουελ ήταν σήμερα προκειμένου να του κάνει αφιέρωμα η ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας. Ο Αμερικανός αναδείχτηκε πρωταθλητής Ευρώπης με τον Ολυμπιακό στο Λονδίνο και το κείμενο γράφει σχετικά.

«Είναι πάντα μια πρόκληση να ενταχθείς σε μια ομάδα που κερδίζει και να αντικαταστήσεις ένα βασικό παίκτη κατά τη διάρκεια της σεζόν και ο Τζος Πάουελ έκανε ακριβώς αυτό. Ήρθε στον Ολυμπιακό στα μέσα της κανονικής περιόδου και έγινε βασικός στην 5άδα των κόκκινων».

Καταλήγοντας αναφέρει τα εξής. «Σκόραρε σε διψήφιο αριθμό σε τρεις από τους έξι πρώτους αγώνες του, παρόλο που δεν παίζει συνολικά 20 λεπτά. Ο Πάουελ επίσης έχει σημαντική παρουσία στην άμυνα. Συμβάλλει σημαντικά στον υπόλοιπο τρόπο παιχνιδιού. Μέχρι να φτάσει η ομάδα στο Final Four, ο ρόλος του Πάουελ ήταν καλά εδραιωμένος. Παρόλο που αντιμετώπισε προβλήματα με τα φάουλ στον ημιτελικό, ο Πάουελ ήταν έτοιμος για τη Ρεάλ Μαδρίτης στο παιχνίδι του τίτλου και σκόραρε ένα από τα πρώτα καλάθια στον τελικό. Όταν το τελικό κουδούνισμα ήχησε, ο Πάουελ μπορούσε να χαμογελάσει, γνωρίζοντας ότι έγινε ο μόνος πρωτάρης στην Ευρωλίγκα που κατέκτησε τίτλο αυτή τη σεζόν».

Διαβάστε επίσης

Απάντησε ο Σκινδήλιας

Απάντησε ο Σκινδήλιας

Σε δημοσίευμα site συμφερόντων Δημήτρη Γιαννακόπουλου, απάντησε ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Κρίμα να χαθεί έτσι...

Κρίμα να χαθεί έτσι...

Δεν τελείωσε ποτέ ο 3ος τελικός του πρωταθλήματος της Α1 με τον ΠΑΟ, αφού υπήρξε οριστική διακοπή 1:27 πριν το τέλος...

«Δεν σας σέβονται»!

«Δεν σας σέβονται»!

Οπαδοί του Ολυμπιακού μιλούσαν με τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο λίγο πριν το τέλος του αγώνα.