Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κέρδισε την εμπιστοσύνη όλων

Κέρδισε την εμπιστοσύνη όλων
Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2013 - 14:01

Οι τελικοί πρωταθλήματος άφησαν πικρή γεύση και μοναδική περίπτωση να χαμογελούν στο Λιμάνι, είναι αυτή του Δημήτρη Κατσίβελη. Ο διεθνής γκαρντ των πρωταθλητών Ευρώπης βοήθησε πολύ την ομάδα από την ημέρα που αποχώρησε ο Πέρκινς και εκμεταλλευόμενος το πρόβλημα υγείας του Έισι Λο, έδειξε με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό μερικά από αυτά που μπορεί να προσφέρει.

Παρά την απειρία του και τον μικρό χρόνο συμμετοχής που είχε φέτος ο διεθνής γκαρντ με την απόδοσή του κέρδισε την εμπιστοσύνη των προπονητών, των συμπαικτών αλλά και των ανθρώπων της διοίκησης.

Κατά τη διάρκεια των τελικών της Α1 τα πήγε εξαιρετικά στο μαρκάρισμα του Διαμαντίδη όσες φορές τον αντιμετώπισε και επιθετικά έδειξε πως το έχει το ταλέντο και το μόνο που του λείπει είναι… αυτοπεποίθηση. Βέβαια πήρε προσπάθειες και σουτ αφού η άμυνα των αντιπάλων ρίσκαρε δίνοντάς του χώρο κάτι που εκείνος εκμεταλλεύτηκε ειδικά στο δεύτερο και το τρίτο ματς.

Με τις εντυπωσιακές εμφανίσεις που πραγματοποίησε σε τόσο υψηλό επίπεδο μάλλον επιβεβαίωσε τη διάθεση του ομοσπονδιακού προπονητή να τον καλέσει στην εθνική ομάδα ενόψει Ευρωμπάσκετ.

Ο ίδιος ο Αντρέα Τρινκιέρι κατά την παρουσίασή του είχε αναφέρει ονομαστικά τον νεαρό γκαρντ και με τέτοιους τελικούς που έκανε σίγουρα θα επιμείνει στην κλήση του Κατσίβελη στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Η παρουσία του στην τελική δωδεκάδα είναι αρκετά δύσκολη, αλλά όχι και απίθανη αφού για συγκεκριμένο ρόλο είναι αρκετά ικανός.

Διαβάστε επίσης

«Κορμός» και... μπάτζετ

«Κορμός» και... μπάτζετ

Σε καμιά περίπτωση Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος δεν θα αυξήσουν τον προϋπολογισμό!