Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι οψιόν στα συμβόλαια

Οι οψιόν στα συμβόλαια
Τρίτη, 18 Ιουνίου 2013 - 13:46

Υπάρχουν συμβόλαια στον Ολυμπιακό, μην το λησμονεί κανείς αυτό, που έχουν την καθιερωμένη και γνωστή πλέον οψιόν. Όπως; Ο Βαγγέλης Μάντζαρης, για παράδειγμα, έχει στο συμβόλαιό του οψιόν ανανέωσης από τον Ολυμπιακό, ανάλογη με την περσινή για όσους θυμούνται. Το θέμα βέβαια είναι τυπικό, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» θα ανανεώσουν αυτόματα το συμβόλαιο του νεαρού γκαρντ ενημερώνοντας την πλευρά του.

Η οψιόν έχει βαρύτητα κυρίως για παίκτες οι οποίοι δύσκολα έως απίθανα την επόμενη σεζόν θα βρίσκονται στο Μεγάλο Λιμάνι. Για παράδειγμα, οψιόν (kick off) έχει στο συμβόλαιό του και ο Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους.

Πέρσι δεν είχε χρησιμοποιηθεί, με τη διοίκηση απλά να ενημερώνει τον παίκτη ότι θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό. Φέτος αναμένεται να χρησιμοποιηθεί. Την ενεργοποιεί δηλαδή ο Ολυμπιακός και καταβάλλοντας ένα μικρό ποσό αποδεσμεύει τον παίκτη και τον αφήνει ελεύθερο ώστε να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του. Τη χρήση της οψιόν θα πρέπει ο Ολυμπιακός να την κάνει μέχρι τις 15 Ιουλίου.

Εκεί που είναι κάπως πιο… μπερδεμένο το θέμα με τις οψιόν, είναι στην περίπτωση του Στράτου Περπέρογλου. Ο έμπειρος φόργουορντ βέβαια αναμένεται να μείνει στον Ολυμπιακό, θα είναι τεράστια έκπληξη να συμβεί το αντίθετο, ωστόσο στο συμβόλαιο υπάρχει η οψιόν από την πλευρά του Ολυμπιακού, αλλά και μία στην πλευρά του παίκτη για να μείνει ελεύθερος να μετακινηθεί σε άλλη ομάδα. Δεν θα χρειαστούν βέβαια, καθώς οι δύο πλευρές επιθυμούν να συνεργαστούν ξανά.

Διαβάστε επίσης

«Στην καρδιά μου»

«Στην καρδιά μου»

Ξεκάθαρος για μία ακόμα μία φορά ο Κάιλ Χάινς σε δηλώσεις του, εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει στον Ολυμπιακό.

Για πάντα δίπλα σας!

Για πάντα δίπλα σας!

Ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι πάντα δίπλα στην ομάδα και το έχει αποδείξει με πάρα πολλούς τρόπους.