Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Έπαιρνα 13 χάπια τη μέρα»!

«Έπαιρνα 13 χάπια τη μέρα»!
Κυριακή, 23 Ιουνίου 2013 - 01:20

Το αρχείο είναι θησαυρός και ψάχνοντας βρίσκεις πολλά και θυμάσαι ακόμα περισσότερα.

Ο Γιάννης Γιαννούλης είχε την ατυχία έτσι όπως αποδείχθηκε να φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού με φυσική συνέπεια να τιμωρηθεί με αποκλεισμό 2 ετών από κάθε διοργάνωση της Fiba καθώς είχε πιαστεί ΝΤΟΠΑΡΙΣΜΕΝΟΣ. Μία λέξη που αρέσει και χρησιμοποιείται πολύ από τον Παναθηναϊκό.

Θυμηθείτε τι είχε πει ο Γιάννης Γιαννούλης τον Μάρτιο του 2003 σε συνέντευξή του στο «ΕΘΝΟΣΠΟΡ».

«Προσπάθησαν να βοηθήσουν και πολλές φορές συζητήσαμε με τους ανθρώπους της ομάδας, για να βρούμε μία άκρη. Υπήρχαν βέβαια και αυτοί που δεν ήθελαν να βοηθήσουν. Θυμάμαι ότι από τον Ιανουάριο, Φεβρουάριο και ύστερα έπαιρνα 13 χάπια την ημέρα. Είχαν προηγηθεί κάποιες εξετάσεις αίματος σε όλους τους παίκτες και οι δικές μου, σύμφωνα με τα όσα μου είπαν, δεν ήταν πολύ καλές. Μου είχαν δώσει λοιπόν επτά μπουκάλια, τα οποία μου παρουσίασαν ως συμπληρώματα διατροφής»

Για το αν ρώτησε του ανθρώπους του Παναθηναϊκού και κυρίως τον γιατρό της ομάδας κ. Χάντζο, είπε: «Τι να ρωτήσω; Σκέφτηκα: Στον πρωταθλητή Ελλάδας και Ευρώπης παίζω. Αν δεν έχω στους ανθρώπους αυτούς εμπιστοσύνη, σε ποιους να έχω; Χαρακτηριστικά τους είπα: Για να μου τα δίνετε εσείς, κάτι θα ξέρετε. Τον ρώτησα και τον γιατρό της ομάδας. Μου έφερε 30 χαρτιά και προσπαθούσε με επιστημονικό τρόπο να μου αποδείξει ότι οι ουσίες που έπαιρνα δεν εμπεριείχαν ναδρολόνη».

«Θυμήθηκα όταν πέρασα από τον έλεγχο στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, ότι δεν είχαν αναφερθεί τα όσα μου είχαν δώσει να παίρνω. Μου έδωσαν το χαρτί να υπογράψω, ρώτησα αν οι ουσίες που μου είχαν δώσει ήταν γραμμένες και μου απάντησαν καταφατικά. Τελικά, όμως διαπίστωσα, ότι είχαν αναγραφεί μόνο δύο από τα επτά μπουκάλια που χρησιμοποιούσα καθημερινά»

«Όταν πήγα στο ΔΣ της ΕΟΚ, ο κ. Βασιλακόπουλος σηκώθηκε ενώπιον όλων και είπε: Γιάννη σε πιστεύω, θα κάνω ότι μπορώ για να σε βοηθήσω, θα μιλήσω παντού... Τελικά αποδείχτηκαν ψέματα τα όσα είπε. Οσους έβλεπα, έλεγαν... εγώ τον Γιαννάκη τον μεγάλωσα, είναι παιδί μου. Με φιλούσαν σταυρωτά και μετά με σταύρωναν... Στο κάτω κάτω ας μου έλεγαν: Γιάννη, αυτή είναι η ποινή, ας πρόσεχες, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Αλλά τι να λέμε τώρα. Εδώ, τέλειωσαν τον Γκάλη, τον Θεό του ελληνικού μπάσκετ, τον Γιαννούλη θα σκέφτονταν».

«Για να καταλάβει κανείς που βρισκόμαστε... Αφήνουν τους χασικλήδες, τους τιμωρούν με έναν δύο μήνες και τιμωρούν εμένα με διετή αποκλεισμό που στο κάτω κάτω δεν πήρα τίποτα με δική μου πρωτοβουλία».

Διαβάστε επίσης

Κρίνει το μέλλον του!

Κρίνει το μέλλον του!

Ισπανικά ΜΜΕ αναφέρουν πως σε περίπτωση που ο Βασίλης Σπανούλης αρνηθεί την Μπάρτσα, ο Γιασικεβίτσιους θα μείνει.

Αναμενόμενες οι αλλαγές!

Αναμενόμενες οι αλλαγές!

Σε μόλις δύο προχώρησε πέρυσι στο ρόστερ του ο Ολυμπιακός, αλλά φέτος αναμένονται να είναι πιο πολλές.

Χιτ με σούπερ Τζέιμς

Χιτ με σούπερ Τζέιμς

Οι Μαϊάμι Χιτ επικράτησαν στην έδρα τους με 95-88 στον έβδομο τελικό του NBA και πήραν το τρόπαιο!

Εξοντωτική τιμωρία!

Εξοντωτική τιμωρία!

Με αφαίρεση δύο βαθμών από το επόμενο πρωτάθλημα και 4 αγωνιστικές κεκλεισμένων τιμωρήθηκε ο Θρύλος.