Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αρέσει ο Μαυροκεφαλίδης

Αρέσει ο Μαυροκεφαλίδης
Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2013 - 10:38

Οι μεγάλες επιτυχίες του Ολυμπιακού την τελευταία διετία οφείλονται σε πάρα πολλούς τομείς και ένας από αυτούς είναι το ελληνικό στοιχείο. Σπανούλης, Περπέρογλου, Σλούκας, Παπανικολάου, Κατσίβελης και πολλοί άλλοι γηγενείς βοήθησαν τον Ολυμπιακό να φτάσει στην κατάκτηση τριών τίτλων πέρυσι και φέτος και ο Γιώργος Μπαρτζώκας φαίνεται να ενστερνίζεται αυτή την άποψη.

Δεν αποκλείεται λοιπόν να γίνει μια πρώτη κρούση στον μάνατζερ του Λουκά Μαυροκεφαλίδη. Ο Έλληνας φόργουορντ θέλει να επιστρέψει στα πάτρια εδάφη μετά από δύο χρόνια στην Αγία Πετρούπολη και δεν αποκλείεται να έρθει στον Ολυμπιακό. Οι δύο πλευρές έχουν καλές σχέσεις και υπάρχει αλληλοεκτίμηση.

Η περίπτωση του Μαυροκεφαλίδη δεν έχει καμία σχέση με αυτή του Χάινς και πολύ περισσότερο με εκείνη του Σπανούλη, άρα δεν αποκλείεται να υπάρξει κρούση στον μάνατζέρ του στο προσεχές διάστημα.

Διαβάστε επίσης

Με τρόπο μαγικό!

Με τρόπο μαγικό!

Δύο Ευρωλίγκες κατάφεραν να φέρουν στο Λιμάνι οι αδερφοί Αγγελόπουλοι. Η επιτυχία τους είναι αξεπέραστη.

Plan B ο Τεόντοσιτς

Plan B ο Τεόντοσιτς

Για τον Σέρβο ενδιαφέρονται στην Μπαρτσελόνα, σε περίπτωση που δεν αποκτήσουν τον Σπανούλη.

Όλοι νικητές

Όλοι νικητές

Ο Κάιλ Χάινς είναι ο πρεσβευτής στο πρόγραμμα ONE TEAM της Ευρωλίγκας, με στόχο να μάθει αθλητικούς κανόνες στα παιδιά.

Η ΚΑΕ ευχαριστεί τον κόσμο

Η ΚΑΕ ευχαριστεί τον κόσμο

Σε ενημέρωση για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προς τον κόσμο του Ολυμπιακού προχώρησε η ΚΑΕ, η οποία ξεπέρασε τα 50 χιλιάδες μέλη στο facebook και τις 20 στο youtube.