Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Από εβδομάδα για Σπανούλη!

Από εβδομάδα για Σπανούλη!
Σάββατο, 29 Ιουνίου 2013 - 21:11

Από την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται τελικά στον Πειραιά από τη Λάρισα, όπου βρίσκεται για τις διακοπές του, ο Βασίλης Σπανούλης, οπότε -όπως εύλογα καταλαβαίνει κανείς- μετατίθεται και η όποια συνάντηση θα προγραμματιζόταν μεταξύ του αρχηγού και της διοίκησης του Ολυμπιακού, ώστε να καθίσουν και να μιλήσουν για την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Η ουσία είναι λοιπόν ότι το πολύκροτο ραντεβού ενδεχομένως θα μετατεθεί και θα προγραμματιστεί για τα τέλη της ερχόμενης εβδομάδας, με τον διεθνή γκαρντ να αναμένει την επικύρωση από τη διοίκηση του Ολυμπιακού για την ακριβή ημερομηνία της αναμενόμενης συνάντησης.

Πέραν δηλαδή της προηγούμενης επαφής που είχαν οι δύο πλευρές προ ολίγων ημερών, δεν έχει υπάρξει κάτι νεότερο, ωστόσο όπως φαίνεται σύντομα η διοίκηση των πρωταθλητών Ευρώπης θα φωνάξει τον αρχηγό τους ώστε να καθίσουν να μιλήσουν και να βάλουν κάτω όλα τα δεδομένα και να συνεχίσουν την άκρως επιτυχημένη συνεργασία τους.

Οι ιδιοκτήτες της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος θέλουν να συνεχίσουν την συνεργασία τους με τον «Red Bill», καθώς ο Θρύλος τα τελευταία δυο χρόνια «χτίστηκε» γύρω από τον Σπανούλη και τα αποτελέσματα τα γνωρίζουν… όλοι.

Το ίδιο ακριβώς θέλουν να συμβεί και στην προκειμένη περίπτωση και να… χτιστεί ένας δυνατός Ολυμπιακός γύρω από τον αρχηγό των Πειραιωτών, που θα κατακτήσει και πάλι την Ευρώπη, αλλά και τους εγχώριους τίτλους.

Κρίσιμη λοιπόν η ερχόμενη εβδομάδα, στο θέμα της ανανέωσης του διεθνή γκαρντ του Θρύλου…

Διαβάστε επίσης

Ξέχασες την ΚΕΔ...

Ξέχασες την ΚΕΔ...

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ και οι «γκρι» δεν οξύνουν τα πνεύματα; Μόνο οι οπαδοί το κάνουν αυτό;

Λάκισε ο Λάσμε!

Λάκισε ο Λάσμε!

Συμφώνησε με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας τη Δευτέρα ο Λάσμε και… λάκισε από την ομάδα του Παναθηναϊκού.