Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Παρακάλαγε να φύγει...

Παρακάλαγε να φύγει...
Δευτέρα, 5 Αυγούστου 2013 - 09:19

Στον Ολυμπιακό έχουν αποδείξει χρόνια τώρα ότι δεν λειτουργούν εν θερμώ και δεν παίρνουν βιαστικές αποφάσεις, ιδίως όταν οι καταστάσεις που έχουν διαδραματιστεί μπροστά τους είναι συγκεχυμένες. Σαφέστατα βέβαια, έχουν αποδείξει ότι δεν δύναται να αφήνουν και τίποτα στην τύχη τους και να δημιουργούνται λανθασμένες εντυπώσεις. Πού αναφερόμαστε;

Στο θέμα του Κώστα Παπανικολάου και σε κάποιες πρόσφατες δηλώσεις του πρώην παίκτη των πρωταθλητών Ευρώπης και νυν της Μπαρτσελόνα. Ο «Παπ» λοιπόν είχε δηλώσει χαρακτηριστικά πως «εγώ από την πρώτη στιγμή έλεγα ότι θέλω Ολυμπιακό ή ΝΒΑ, θα ήθελα να μείνω στον Ολυμπιακό και μόνο αυτό.

Δεν περνούσε ποτέ κάτι άλλο από το μυαλό μου. Όχι, δεν ήθελα να φύγω από τον Ολυμπιακό. Προτεραιότητά μου ήταν να μείνω στην ομάδα μου. Το είχα δηλώσει άλλωστε». Θα πει κανείς και που είναι το κακό; Μα στις λανθασμένες εντυπώσεις που λέγαμε πιο πάνω. Εύλογα (όπως έχει συμβεί δηλαδή στους περισσότερους) θα σκεφτεί κανείς, να, ο Ολυμπιακός τον πούλησε τον παίκτη. Δεν είναι έτσι ακριβώς όμως τα πράγματα.

«ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ»!

Στην ΚΑΕ Ολυμπιακός, ερωτηθείς σχετικά γι αυτές τις δηλώσεις του Παπανικολάου, ανέφεραν απλά και μόνο ένα περιστατικό το οποίο είναι αρκετό για να καταλάβει ο κόσμος την αλήθεια. Όταν λοιπόν διοικητικό στέλεχος των πρωταθλητών Ευρώπης τόνισε στη πλευρά του παίκτη «δεν φεύγει, έχει συμβόλαιο και είναι σε ισχύ (σ.σ. είχε ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό» με τους Πειραιώτες να δείχνουν τις προθέσεις τους πραγματικά ότι ήθελαν να κρατήσουν τον Παπανικολάου στο ρόστερ και να συζητούσαν στη συνέχεια για την επέκταση του συμβολαίου του. Μετά από πέντε ώρες βέβαια, ο μάνατζερ του Κώστα Παπανικολάου, επικοινώνησε και πάλι με τον άνθρωπο του Ολυμπιακού λέγοντάς του χαρακτηριστικά «είναι πολλά τα λεφτά που του δίνουν (σ.σ.: Μπαρτσελόνα), σας παρακαλώ αφήστε τον να φύγει».

Να έδρασε μόνος του και παρά το γεγονός ότι ο Παπανικολάου ήθελε να μείνει, ο μάνατζέρ του τον ωθούσε στη Βαρκελώνη; Δεν το πιστεύουμε. Οπότε πως ήθελε να μείνει, από τη στιγμή που μετά από πέντε ώρες ο εκπρόσωπός του έπαιρνε τον Ολυμπιακό και παρακαλούσε να τον αφήσουν να φύγει; Οι πρωταθλητές Ευρώπης σεβόμενοι την επιθυμία του Παπανικολάου και κοιτώντας από κει και πέρα το όφελος της ομάδας, αποφάσισαν να τον πουλήσουν στην Μπαρτσελόνα.

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΓΕ

Ο Παπανικολάου και ο κάθε. Παπανικολάου, έκανε πολύ καλά που πήρε την μεταγραφή. Από τις 500.000 ευρώ τριπλασίασε τις ετήσιες αποδοχές του και μπράβο του, ωστόσο έγινε ότι έγινε, δεν υπάρχει λόγος να μιλάει συνέχεια. Γιατί όσο μιλάς συνέχεια, όλο και κάτι θα σου ξεφύγει, όλο και σε κάποιο ατόπημα θα προβείς. Όπως είπε κι άλλα, αλλά ας όψεται! Ας έπαιρνε τουλάχιστον παράδειγμα από τον Χάινς, που μίλησε κι αυτός πολύ και τα έκανε μαντάρα.

Θα πρέπει να γνωρίζει, από κει και πέρα, ο μάνατζέρ του, ότι σε αυτή τη ζωή δεν είναι μόνο τα λεφτά. Έκανες τη δουλειά και τέρμα, τελείωσες με τον παίκτη σου. Θα έπρεπε ο εκπρόσωπος του Παπανικολάου να προστατεύσει τον πελάτη του, να τον συμβουλεύσει. Να του έλεγε σε τελική ανάλυση, έγινε ότι έγινε, ας το, μην μιλήσεις καθόλου για τη μεταγραφή. Αλλά…

Διαβάστε επίσης

Σπανούλης και υιός!

Σπανούλης και υιός!

Έφτιαξε λογαριασμό στο twitter ο αρχηγός και ανεβάζει φωτογραφίες. Δείτε μια από τις τελευταίες.

Στην Αθήνα ο Λοτζέσκι

Στην Αθήνα ο Λοτζέσκι

Στην Αθήνα βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας του Ολυμπιακού.

Υπέγραψε ο Λοτζέσκι!

Υπέγραψε ο Λοτζέσκι!

Ο Αμερικανός, υπέγραψε για δυο χρόνια στους πρωταθλητές Ευρώπης, όντας ο αντικαταστάτης του Παπανικολάου.