Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Φανταστικές αναμετρήσεις»

«Φανταστικές αναμετρήσεις»
Τρίτη, 6 Αυγούστου 2013 - 00:38

Ο ισχυρός άντρας της Ευρωλίγκας, Τζόρντι Μπερτομέου, μίλησε για την επιστροφή του Διηπειρωτικού Κυπέλλου μετά από 17 χρόνια, και δήλωσε πεπεισμένος πως θα παρακολουθήσουμε δυο συναρπαστικές αναμετρήσεις ανάμεσα στους πρωταθλητές Ευρώπης και στην Πινέιρος Σκάι.

Δείτε τι δήλωσε ο γενικός γραμματέας της FIBA και ο αθλητικός διευθυντής της βραζιλιάνικης ομάδας.

Συγκεκριμένα, ο Μπερτομέου ανέφερε: «Είμαστε χαρούμενοι που επιστρέφει το Ιντερκοντινένταλ Καπ και που θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε φανταστικές αναμετρήσεις, μεταξύ του πρωταθλητή Ευρώπης στην Ευρωλίγκα Ολυμπιακού Πειραιώς και της πρωταθλήτριας στην FIBA Αμερικής Πινέιρος Σκάι Σάο Πάολο.

Η οικογένεια του μπάσκετ είναι ξανά μαζί, ενωμένη, γι αυτό το σημαντικό γεγονός στη Βραζιλία και ελπίζουμε οι φίλαθλοι στη Νότια Αμερική να μας γνωρίσουν καλύτερα και να απολαύσουν το στυλ του μπάσκετ μας».

«Η FIBA είναι ιδιαίτερα χαρούμενη που υποστηρίζει την επιστροφή του Ιντερκοντινένταλ Καπ απέναντι στον πρωταθλητή Ευρώπης και τον κάτοχο του Παναμερικανικού πρωταθλήματος.

Οι δύο κορυφαίες διασυλλογικές διοργανώσεις των δύο ηπείρων (Ευρώπης και λατινικής Αμερικής)», ήταν τα λόγια του γενικού γραμματέα της FIBA Πάτρικ Μπάουμαν, για να συμπληρώσει στη συνέχεια πως «είναι μία απόδειξη της μεγάλης ανάπτυξης που υπάρχει στους συλλόγους της Νοτίου Αμερικής ειδικότερα και πιστεύω ότι είναι μία πρωτοβουλία που θα αντέξει μέσα στα χρόνια».

Ο αθλητικός διευθυντής της Πινέιρος Τζ. Φ. Ρόσι, από τη δική του πλευρά σχολίασε ότι «Για την E.C. Πινέιρος, έναν σύλλογο με 114 χρόνια παράδοσης ήταν πάντα ένας σημαντικός στόχος το να κατακτήσει το παναμερικανικό πρωτάθλημα και να αγωνιστεί σε ένα από τα πιο σημαντικά γεγονότα του παγκόσμιου μπάσκετ, το Ιντερκοντινένταλ Καπ. Πετύχαμε έναν ακόμα στόχο μας που ήταν η εδραίωση της Βραζιλίας στο διεθνές επίπεδο μπάσκετ».

Διαβάστε επίσης

«Όλη μέρα μαζί τους»

«Όλη μέρα μαζί τους»

Το πρώτο τιτίβισμα στο twitter έκανε ο Βασίλης Σπανούλης, ανεβάζοντας φωτογραφία με τους δυο μικρούς του γιους.

Σπανούλης και υιός!

Σπανούλης και υιός!

Έφτιαξε λογαριασμό στο twitter ο αρχηγός και ανεβάζει φωτογραφίες. Δείτε μια από τις τελευταίες.

Παρακάλαγε να φύγει...

Παρακάλαγε να φύγει...

Ο Κώστας Παπανικολάου ήθελε να πάει στην Μπάρτσα και το είχε δηλώσει από την αρχή αυτό.