Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Παλιά καραβάνα στις προετοιμασίες

Παλιά καραβάνα στις προετοιμασίες
Παρασκευή, 6 Σεπτεμβρίου 2013 - 01:11

Από το μεσημέρι της Τετάρτης, οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται στο Καρπενήσι για να πραγματοποιήσουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους.

Η χρονιά έχει ξεκινήσει και επίσημα πλέον για τους πρωταθλητές Ευρώπης, και ήδη έχει ξεκινήσει το «χτίσιμο» για τον Ολυμπιακό της νέας περιόδου, ο οποίος βρίσκεται μπροστά σε μία τεράστια πρόκληση. Αυτή της κατάκτησης της τρίτης σερί Ευρωλίγκας. Πράγμα ακατόρθωτο, αλλά οι Πειραιώτες θέλουν να γράψουν ιστορία, μπαίνοντας σε αυτό το κλειστό κλαμπ των ομάδων που το έχουν πετύχει τα προηγούμενα χρόνια.

Η ομάδα του Μεγάλου Λιμανιού έχει στην αποστολή της τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του καλοκαιριού. Ωστόσο, στο Καρπενήσι δεν βρίσκονται οι διεθνείς παίκτες της ομάδας οι οποίοι βρίσκονται με τις ομάδες τους στο Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας. Για τους λιγότερους πάντως, είναι γνώριμα τα λημέρια του «Μοντάνα» και πρωτόγνωρα βέβαια για τους υπόλοιπους «ερυθρόλευκους»!

Ο Μίλαν Τόμιτς, η παλιά καραβάνα του Θρύλου, όπως πάντα είχε αναλάβει την κάθε πρωτοβουλία ώστε να ρυθμιστούν όλες οι απαραίτητες λεπτομέρειες. Εν πρώτοις; Η κατανομή των δωματίων για τους παίκτες και φυσικά το πρόγραμμα που ακολούθησε την Τετάρτη.

Ο βοηθός του κόουτς Μπαρτζώκα βρίσκεται πάντα δίπλα στους παίκτες ειδικά τους νέους και τους βοηθάει να εγκλιματιστούν γρήγορα στα δεδομένα της ομάδας. Ο Τόμιτς, εδώ και πολλά χρόνια βρίσκεται στις προετοιμασίες του Ολυμπιακού και ως παίκτης αλλά και ως βοηθός, έχοντας μεγάλη εμπειρία. Καθοδηγεί τα νέα παιδιά και τους δίνει συμβουλές στις προπονήσεις ούτως ώστε να βελτιώνονται.

Ο ρόλος του μέσα στην ομάδα είναι καθοριστικός, καθώς αποτελεί παλιά καραβάνα της ομάδας και από τους ανθρώπους που γνωρίζουν πάρα πολύ καλά τα αποδυτήρια…

Διαβάστε επίσης

Καλή παρουσία ο Μπέγκιτς!

Καλή παρουσία ο Μπέγκιτς!

Ο Σλοβένος σέντερ των πρωταθλητών Ευρώπης αγωνίστηκε για περίπου 16 λεπτά στο παιχνίδι κόντρα στην Ισπανία.

Τίποτα το ανησυχητικό

Τίποτα το ανησυχητικό

Ο Βασίλης Σπανούλης έχει υποστεί ελαφρύ διάστρεμμα και δεν πρόκειται για κάτι το σοβαρό.

«Δουλεύουμε σκληρά»

«Δουλεύουμε σκληρά»

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των πρωταθλητών Ευρώπης, δήλωσε μέσω facebook ότι δουλεύει πολύ σκληρά...