Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Πλήρωσε» τα γρήγορα φάουλ

«Πλήρωσε» τα γρήγορα φάουλ
Δευτέρα, 9 Σεπτεμβρίου 2013 - 15:02

Ο σέντερ του Ολυμπιακού Μίρζα Μπέγκιτς ξεκίνησε στην βασική πεντάδα της Σλοβενίας στο ματς με την Κροατία. Ο υψηλόσωμος άσος των πρωταθλητών Ευρώπης, ενώ ξεκίνησε καλά στο παιχνίδι πετυχαίνοντας τρεις γρήγορους πόντους. Η συνέχεια ωστόσο για τον ίδιο, δεν ήταν και τόσο καλή καθώς τα τρία γρήγορα φάουλ, τον ανάγκασαν να μείνει για αρκετή ώρα στον πάγκο.

Ο Μπέγκιτς, σε συνολικά 13:40 λεπτά συμμετοχής του, πέτυχε τρεις πόντους, ενώ πήρε και πέντε ριμπάουντ. Ωστόσο, δεν βοήθησε όσα θα έπρεπε το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του στην ήττα από την Κροατία με 74-76.

Οι Κροάτες αν και βρέθηκαν στο -11 έκαναν συγκλονιστική αντεπίθεση στο τελευταίο 15λεπτο του ματς με τους Μπογκντάνοβιτς, Ούκιτς και Τόμιτς και έστειλαν το ματς στην παράταση. Εκεί ο Ρούντετζ με 2/2 τρίποντα και ο Ούκιτς έβαλαν μπροστά την ομάδα τους και την οδήγησαν στη μεγάλη νίκη.

Πλέον η Σλοβενία έχει 3-1, το ίδιο και η Κροατία με την Ισπανία. Την τελευταία αγωνιστική της πρώτης φάσης η Κροατία παίζει με την Τσεχία, η Ισπανία με τη Γεωργία και η Σλοβενία με την Πολωνία.

Διαβάστε επίσης

Τους... πάτησαν

Τους... πάτησαν

Η Ελλάδα «διέλυσε» την Τουρκία με 84-61 με τους Περπέρογλου και Σλούκα να είναι από τους κορυφαίους...

Την... έσπασε ο Ντάνστον

Την... έσπασε ο Ντάνστον

Στο Καρπενήσι βρίσκονται οι πρωταθλητές Ευρώπης, όπου πραγματοποιούν την προετοιμασία τους. Δείτε το κάρφωμα του Ντάνστον.