Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Διαβάστε σήμερα στον «ΓΑΥΡΟ»

Διαβάστε σήμερα στον «ΓΑΥΡΟ»
Σάββατο, 9 Ιανουαρίου 2016 - 10:32

Ένα μεγάλο ματς έγινε χθες στο ΟΑΚΑ, εκεί όπου ο Ολυμπιακός αναμετρήθηκε με τον ΠΑΟ για τον δεύτερο τελικό των πλέι οφ της Α1 των ανδρών. Το παιχνίδι ήταν συγκλονιστικό και οι Πειραιώτες πήραν τη νίκη με buzzer beater του Σπανούλη ακριβώς στο τελευταίο δέκατο.

Μεγάλη εμφάνιση για τον Ολυμπιακό, που επικράτησε με 66-68 και έκανε το break, την ώρα που όλοι πίστευαν πως θα γίνει το 2-0. Όμως, όχι. Έγινε το 1-1 και πλέον η σειρά μεταφέρεται ξανά στο ΣΕΦ, εκεί όπου την Πέμπτη θα γίνει το έλα να δεις.

Όλο το ρεπορτάζ για τον αγώνα μπάσκετ στον «ΓΑΥΡΟ» που κυκλοφορεί, με όλες τις δηλώσεις, παρασκήνια και όλα όσα δεν είδατε από την τηλεόραση.

Και μην ξεχνάτε. Όλα τα μεταγραφικά του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού και το ρεπορτάζ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τα κορίτσια του πόλο.

Διαβάστε επίσης

Θρύλος «τρομοκράτης»!

Θρύλος «τρομοκράτης»!

Αυτή η ομάδα δεν μασάει τίποτα και πουθενά - Ο Θρύλος της Ευρώπης σαρώνει στο πέρασμά του, έχοντας τον αρχηγό της μπροστάρη.

Το «ρεσιτάλ» του αρχηγού! (vid)

Το «ρεσιτάλ» του αρχηγού! (vid)

Ο Βασίλης Σπανούλης πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στη Λαμποράλ Κούτσα, οδηγώντας τον Θρύλο στη νίκη με 82-76.

Εύκολα η Μπάμπεργκ

Εύκολα η Μπάμπεργκ

Η επόμενη αντίπαλος του Θρύλου στο Top-16 της Euroleague νίκησε εκτός έδρας με 87-66 την Χάγκεν για την 25η αγωνιστική του γερμανικού πρωταθλήματος.

Ποια ξεκούραση; Προπόνηση! (pics)

Ποια ξεκούραση; Προπόνηση! (pics)

Οι παίκτες του Ολυμπιακού γυμνάστηκαν στο Ηράκλειο και ξεκίνησαν την προετοιμασία για το Κυριακάτικο παιχνίδι με το Ρέθυμνο...