Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η σειρά των Τρικάλων!

Η σειρά των Τρικάλων!
Τρίτη, 17 Δεκεμβρίου 2013 - 23:30

Πόσο πιο απλά μπορεί να είναι τα πράγματα όταν καν δεν έχουν συμπληρωθεί 48 ώρες από μία αναμέτρηση Ευρωλίγκας -και τι ματς, με ανατροπή σε άδειο γήπεδο- και ο Ολυμπιακός καλείται να πατήσει και πάλι το παρκέ του ΣΕΦ (19:00/ΔΤ-Live gavros.gr) και να συγκεντρωθεί στο ματς που έχει με τα Τρίκαλα.

Στο μπλοκάκι του Γιώργου Μπαρτζώκα έχουν σημειωθεί πολλά από το ματς με την πρωταθλήτρια Ιταλίας, ενώ ο Έλληνας τεχνικός έκανε και τις επισημάνσεις του στην προπόνηση της Παρασκευής, ωστόσο το Σάββατο απέναντι στους Θεσσαλούς πέραν των δοκιμών στα σχήματα και γενικότερα σε κομμάτια τακτικής που δουλεύει ενόψει της συνέχειας, θέλει να διαχειριστεί και το έμψυχο υλικό που έχει στα χέρια του.

ΧΡΟΝΟ ΣΕ ΣΙΜΟΝΣ

Κύριος άξονας αυτού; Ο Σέντρικ Σίμονς. Ο Αμερικανός σέντερ έχει επανέλθει στην ενεργό δράση μετά την απουσία του λόγο του τραυματισμού στην ωμοπλάτη για ενάμιση μήνα και έχει ανάγκη από λεπτά συμμετοχής ώστε να ενταχθεί και πάλι στο σύνολο σε συνθήκες αγώνα, να βρει τα πατήματά του και σταδιακά να ανακτήσει τον ρυθμό του.

Στα πλάνα του κόουτς ήταν να τον χρησιμοποιήσει και στο ματς με τη Σιένα, αλλά όπως ξεκαθάρισε, η ροή του αγώνα δεν βοήθησε, δεν ήταν υπέρ του Ολυμπιακού οπότε δεν θέλησε να ρισκάρει. Το Σάββατο πάντως, ο Σίμονς θα πάρει χρόνο συμμετοχής.

Διαβάστε επίσης

Είκοσι με τόνο!

Είκοσι με τόνο!

Ο Ολυμπιακός ολοκληρώνει με στιλ την πρώτη φάση της Ευρωλίγκας. Live στο gavros.gr στις 19:45/NS2.